Stoiximan Super League

Με ΚΡ Ρέικιαβικ η Λάρισα

Η ΚΡ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία θα είναι η αντίπαλος της Λάρισας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Πρώτος αγώνας στην Ισλανδία στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα μετά στην Ελλάδα. «Το άγνωστο πάντα τρομάζει. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο UEFA Europa League», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Κωνστάντος.

Η ΚΡ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία θα είναι η αντίπαλος της Λάρισας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ισλανδία στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός θα γίνει μία εβδομάδα μετά στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως για να προκριθεί στους ομίλους του UEFA Europa League η ΑΕΛ θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους.

Η αντίπαλος της Λάρισας ιδρύθηκε το 1899 και είναι η παλαιότερη και πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας. Έδρα της είναι το «KR-Vollur», χωρητικότητας 6.000 θεατών. Πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Ισλανδίας, ενώ φέτος μετά από οκτώ αγωνιστικές είναι τρίτη με 14 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (14-9 γκολ). Έχει κατακτήσει 24 φορές το πρωτάθλημα Ισλανδίας με πιο πρόσφατη το 2003, ενώ μετρά 11 Κύπελλα με τελευταίο αυτό του 2008. Τα χρώματα της ομάδας είναι το άσπρο και το μαύρο, ενώ ο διασημότερος παίκτης που έχει αναδείξει είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Προπονητής της ΚΡ Ρέικιαβικ είναι ο Ισλανδός Λόγκι Όλαφσον, ενώ στο ρόστερ της έχει μόλις τρεις ξένους παίκτες, τους Ολλανδούς Μαρκ Ρούτγκερς και Πρινς Ράικομαρ, καθώς και τον Πορτογάλο Ζορντάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x