Γενικά

Για τον Αντώνη

Στο κλειστό του Αμαρουσίου σήμερα στις 20:00 θα συγκεντρωθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Για έναν πολύ ιερό σκοπό. Το www.sportfm.gr και ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργανώνουν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ ορισμένων από τους καλύτερους παίκτες της Α1, προς τιμήν του φίλου μας που «έφυγε» πολύ νωρίς. Προς τιμήν του αγαπημένου μας Αντώνη Μπόκτορ.

Στο κλειστό του Αμαρουσίου σήμερα στις 20:00 θα συγκεντρωθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ για έναν πολύ ιερό σκοπό.

Το www.sportfm.gr και ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργανώνουν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ ορισμένων από τους καλύτερους παίκτες της Α1, προς τιμήν του φίλου μας που «έφυγε» πολύ νωρίς. Προς τιμήν του αγαπημένου μας Αντώνη Μπόκτορ.

Ο Αντώνης «έφυγε» ξαφνικά την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Ιερή υποχρέωση όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους του που έμειναν πίσω.

Στο κλειστό του Αμαρουσίου εκτός των : Αλβέρτη, Παπανικολάου, Ρεντζιά, Καλαμπόκη, Καλλινικίδη, Νικολαΐδη, Μπατή, Παπανικολόπουλου, Καϊμακόγλου, Σπανού, Μπόγρη, Ματαλόν, Διαμαντόπουλου, Τσιάκου, Μπάρλου, Σκλάβου, Ντουμάνη, Βαρδιάνο, Αμάτο, Αργυρόπουλου, θα βρεθεί και η η Εθνική ομάδα γυναικών, που κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας. Φυσικά, εκεί θα είναι και η πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά και πρώτη σκόρερ, Εβίνα Μάλτση.

Πέραν των προαναφερθέντων, πολλοί ακόμη παίκτες έχουν δεσμευθεί ότι θα παρευρεθούν στο γήπεδο για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στην οικογένεια του αγαπημένου μας Αντώνη, ενώ και οι περισσότεροι παίκτες που θα πάρουν μέρος ζήτησαν να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. O NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα τιμήσει όλους όσους θα πάρουν μέρος στον αγώνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x