Ελλάδα

Παπαλουκάς:«Δεν έχω αποφασίσει, αν θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, καθώς νιώθει κουρασμένος από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Είναι μια δεκαετία τώρα που τα καλοκαίρια δίνω πάντα το παρών, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ», τόνισε ο παίκτης του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του «5ου ΟΠΑΠ PAPALOUKAMP». Ανάλογες οι δηλώσεις του .

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, καθώς νιώθει κουρασμένος από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Είναι μια δεκαετία τώρα που τα καλοκαίρια δίνω πάντα το παρών, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ», τόνισε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας γκαρντ υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ τα 200 παιδιά, που συμμετέχουν στο «5ο ΟΠΑΠ PAPALOUKAMP». Αφού τα καλωσόρισε και τους μίλησε για κάποια πράγματα, στη συνέχεια δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων από αυτά. Ας δούμε τι απάντησε ο 32χρονος άσος:

Για την Εθνική:

«Ολοι ξέρετε τι σημαίνει η Εθνική ομάδα για εμάς, αλλα μερικές φορές το σώμα δε μπορεί να ακολουθήσει το μυαλό. Είναι μια δεκαετία τώρα που τα καλοκαίρια δίνω πάντα το παρών, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ»

Για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος:

«Μια καλή ομάδα είναι εύκολο να γίνει πολύ καλή ομάδα. Μια πολύ καλή ομάδα θέλει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πρωταθλήτρια. Κυρίως πνευματική και ψυχολογική. Κάναμε βήματα μπροστά, αλλά την κρίσιμη ώρα δεν είμασταν όσο έτοιμη είχαμε δείξει στην κανονική περίοδο. Η ήττα στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα ήταν δύσκολη στιγμή γιατι πλησιάσαμε πολύ, παρά τα πολλά προβλήματα. Αλλα μια ομάδα γεννιέται τον Σεπτέμβριο και πεθαίνει τον Ιούνιο, άρα είμαστε και πάλι στην αρχή και μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένη να κοιτάει μόνο την κορυφή»

Για την τελευταία φάση του 1ου τελικού:

«Δεν εχει κανενα νόημα να μιλάμε για ότι έχει ήδη γίνει. Το σωστό είναι να κοιτάμε προς το μέλλον. Αν ήταν βήματα ή φάουλ θα το πει κάποιος διαιτητής. Αν ρωτάτε εμένα, φυσικά θα σας πω ότι βήματα δεν ήταν. Αλλά και πάλι σας λέω πως το σημαντικό είναι να κοιτάμε μπροστά. Και στόχος μας θα πρέπει να είναι να πηγαίνουμε ένα παιχνίδι εκεί όπου μια φάση δε μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα»

Για το τέλος της καριέρας του:

«Το σίγουρο είναι πως έχω δυο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μέχρι τότε δεν υπάρχει αμφιβολία. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από το πως θα είμαι σωματικά, αφού το σωστό είναι να παίζεις μέχρι εκεί που πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στο επιθυμητό επίπεδο»

Για το αν θα ασχοληθεί με την προπονητική:

«Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αυτό θα σημαίνει πως θα πρέπει να πείσω 12 παίκτες να κάνουν αυτό που λέω εγώ και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Νομίζω πως πιο πολύ θα ασχοληθώ με εσας, τα παιδιά. Εχω αρκετές ιδέες στο μυαλό μου και
ελπίζω σύντομα να μπορώ να τις κάνω πραγματικότητα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x