Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Οι επικείμενες μεταγραφές του Κώστα Κατσουράνη και του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό κυριαρχούν σήμερα (24/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό. Ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται και το θέμα του Γρηγόρη Μάκου για την ΑΕΚ.

Οι επικείμενες μεταγραφές του Κώστα Κατσουράνη και του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό κυριαρχούν σήμερα (24/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται και το θέμα του Γρηγόρη Μάκου για την ΑΕΚ.

Ειδικότερα:

«Απογείωση», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις επικείμενες αποκτήσεις του Κώστα Κατσουράνη και του Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «η μεταγραφική απάντηση του Παναθηναϊκού με τριπλό χτύπημα».

Το Goal News κάνει λόγο για «τρελό μπα-Λέτο με “Κατσούρ”!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Λέτο στα πράσινα».

Το «Φως» γράφει ότι «ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Γκονζάλες», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι «σκάνε κι άλλες βόμβες!».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «η ΑΕΚ έκανε τον Λεονάρντο δικό της, μετά τον Μάκο», ενώ το «Score Live» αναφέρει: «Ζεστό χρήμα για Λεονάρντο»

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «μπαμ και μπουμ», ενώ η Derby News γράφει ότι «ο ΠΑΟ έκανε κίνηση ματ σε 2 θέσεις». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «το στενό περιβάλλον της Γιάννας Αγγελοπούλου την συμβουλεύει να μπει στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x