Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Απειλεί τον Αμπρέου η Σοσιεδάδ!

Ενοχλημένος από τα «αποκαλυπτήρια» του Σεμπαστιάν Αμπρέου στον Άρη εμφανίστηκε ο Χοκίν Απαριμπάι, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μαρτίν Λασάρτε. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας υποστήριξε ότι δεν είχε δοθεί άδεια στον Ουρουγουανό επιθετικό για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και το θέμα είναι υπό εξέταση. «Είναι μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη για εμάς και τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Απαριμπάι.

Ενοχλημένος από τα «αποκαλυπτήρια» του Σεμπαστιάν Αμπρέου στον Άρη εμφανίστηκε ο Χοκίν Απαριμπάι, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μαρτίν Λασάρτε. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας υποστήριξε ότι δεν είχε δοθεί άδεια στον Ουρουγουανό επιθετικό για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και το θέμα είναι υπό εξέταση.

«Δεν του επιτρέψαμε να πάει να παρουσιαστεί σε άλλη ομάδα. Το Δ.Σ. θα εξεταστεί το θέμα και αν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάστηκε. Εμείς απαιτούμε από όλους τους παίκτες να βρίσκονται εδώ έως την τελευταία προπόνηση. Είχε ένα μυϊκό πρόβλημα, αλλά τίποτε περισσότερο. Είναι μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη για εμάς και τον κόσμο», τόνισε ο κ. Απαριμπάι.

Εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των φιλικών που θα δώσει ο Άρης επί ιταλικού εδάφους στο διάστημα από 15 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου. Η εκκρεμότητα αφορά μόνο ένα φιλικό με τη Φιορεντίνα που δεν έχει ακόμα κλείσει. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τη Σιένα και την Τορίνο.

Τα 7.000 κομμάτια ξεπέρασε χθες το απόγευμα, προτελευταία ημέρας πώλησης των καρτών, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες τιμές. Δεν αποκλείεται σήμερα να καταρριφθεί το περσινό ρεκόρ των 7.900.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 με την SUPER SECURITY, η οποία αναλαμβάνει τη φύλαξη και την ομαλή διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο "Κλεάνθης Βικελίδης"κατά τη διεξαγωγή όλων των αγώνων. Λεπτομέρειες για την εταιρία στο www.supersecurity.gr», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Άρη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x