Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Σαβίνι

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μίρκο Σαβίνι είναι ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η «SportDay». Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου αμυντικού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σημειωθεί θετική έκβαση στην υπόθεση. Αισιόδοξοι ότι η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια θα έχει αίσιο τέλος εμφανίζονται οι διοικούντες την ομάδα.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μίρκο Σαβίνι είναι ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η «SportDay». Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μάνατζερ του Ιταλού αριστερού μπακ της Παλέρμο και οι διαπραγματεύσεις προχωρούν με καλό ρυθμό. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου αμυντικού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σημειωθεί θετική έκβαση στην υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Βιτόλο, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη κίνησε ήδη τις νομικές διαδικασίες για να πάρει ο Ισπανός μέσος την ελευθέρας του, αφού δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Ρασίνγκ Σανταντέρ (σ.σ.: τους αποφεύγει ο πρόεδρος). Αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία, τότε θα είναι θέμα χρόνου η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια: «Μόνο στον ΠΑΟΚ πάω»

Αισιόδοξοι ότι η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια θα έχει αίσιο τέλος εμφανίζονται οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα η Πόρτο, στην οποία ανήκει ο παίκτης, προσπαθεί να τον παραχωρήσει στην Κλουζ, από την οποία απέκτησε τον Ουρουγουανό μπακ Αλβάρο Περέιρα. Η ρουμανική ομάδα ζήτησε από τους «δράκους» τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά ο ίδιος ούτε που θέλει να ακούει ότι θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

«Στον ΠΑΟΚ θέλω να πάω», λεεί συνεχώς ο Βιεϊρίνια στους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου, που δεν μπορούν να τον δώσουν σε κάποια ομάδα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Ο Ενρίκε Αντέρο αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας: «Ο Βιεϊρίνια είναι παίκτης μας, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται και το θέμα είναι υπό εξέταση», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Πόρτο και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο τριήμερο.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

«Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί ότι θα περάσουν από ιατρικές (Ευρωδιάγνωση Καλαμαριάς, Εθνικής Αντιστάσεως 18-20) και εργομετρικές εξετάσεις (από τον εργοφυσιολόγο κ. Γιώργο Ζιώγα) ως εξής:

Δευτέρα 29 Ιουν. 2009 (πρωί)

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Αποστολόπουλος, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης, Κουτζαβασίλης, Μωϋσιάδης, Παντίδης.

Δευτέρα 29 Ιουν. 2009 (απόγευμα)

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Abubakari, Kresic, Sznaucner, Veron.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μαλεζάς – Μπαλάφας (09.00)

Sznaucner - Veron (10.00)

Χαλκιάς – Ivic (11.00)

Bizera – Garcia (12.00)

Αναστασάκος – Muslimovic (13.00)

Κουτσιανικούλης – Sorlin (14.00)

Αραμπατζής – Lino (15.00)

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τρίτη 30 Ιουν. 2009
», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x