Γενικά

Για τον Αντώνη

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου για έναν πολύ ιερό σκοπό. Το www.sportfm.gr και ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσαν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ ορισμένων από τους καλύτερους παίκτες της Α1 στη μνήμη του φίλου μας που «έφυγε» πολύ νωρίς. Του αγαπημένου μας Αντώνη Μπόκτορ.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου για έναν πολύ ιερό σκοπό. Το www.sportfm.gr και ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσαν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ ορισμένων από τους καλύτερους παίκτες της Α1 στη μνήμη του φίλου μας που «έφυγε» πολύ νωρίς. Του αγαπημένου μας Αντώνη Μπόκτορ.

Στο κλειστό βρέθηκαν οι Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Παπανικολάου, Διαμαντόπουλος, Μπάρλος, Καϊμακόγλου, Καλαμπόκης, Σκλάβος και Σπανός, όπως, επίσης, οι Σταύρος Ελληνιάδης και Πρόδρομος Νικολαΐδης. Με την παρουσία τους τίμησαν τον Αντώνη και τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών του μπάσκετ, που κατέλαβαν την πέμπτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρίγα.

Ο διευθυντής του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους βρέθηκαν εδώ. Για όσους από εμάς γνωρίζαμε τον Αντώνη ήταν μεγάλο το πλήγμα. Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών του Μπάσκετ για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Ρίγας. Ευχαριστώ τον Δήμο Αμαρουσίου που μας έδωσε το γήπεδο, όπως και την Adidas για το υλικό που προσέφερε».

Ένας από τους παίκτες που έδωσαν το «παρών», ο Ευθύμης Ρεντζιάς, τόνισε στο www.sport-fm.gr: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Συγκινηθήκαμε όλοι. Μαζευτήκαμε εδώ για να βοηθήσουμε την οικογένεια του Αντώνη. Ήταν χρέος μας».

Τέλος, ο Γιάννης Γιαννούλης δήλωσε στο www.sport-fm.gr: «Οδηγούσα και το έμαθα από την εκπομπή του Λεάνη, που είναι τελείως διαφορετική η δομή της. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον γνωρίζαμε και όποιος δουλεύει στον αθλητισμό λυπήθηκε με αυτή την είδηση. Ήταν ένα διαφορετικό event, με celebrities για έναν ιερό σκοπό. Ήταν χαρά μας να προσφέρουμε. Χθες γύρισα από την Αμερική, μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Αντώνη (Κατσίκη) και δεν ήξερα τίποτα. Χωρίς να το σκεφτώ είπα το “ναι”. Αν ήταν κάτι άλλο ίσως να το απέφευγα, αλλά αυτό με συγκίνησε. Σαν ΠΣΑΚ βγάλαμε ένα ποσό και αποφασίσαμε τηλεφωνικά να βοηθήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε και περισσότερο».

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στους Αλβέρτη, Ρεντζιά, Παπανικολάου, Γιαννούλη, Καϊμακόγλου, Νικολαΐδη, Καλαμπόκη και σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του Αντώνη Μπόκτορ. Επίσης, βράβευσε την Εθνική μπάσκετ γυναικών για την πορεία της στο Ευρωμπάσκετ της Ρίγας.

Ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στην οικογένεια του αγαπημένου μας Αντώνη, ενώ και οι περισσότεροι παίκτες που πήραν μέρος ζήτησαν να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Αντώνης «έφυγε» ξαφνικά την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Ιερή υποχρέωση όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους του που έμειναν πίσω. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Το πρώτο δεκάλεπτο

Την παράσταση στο πρώτο δεκάλεπτο έκλεψε η ομάδα των άσπρων, με την πολύτιμη συνεισφορά του Αντώνη Κατσίκη, καθώς βρέθηκε μπροστά με σκορ 35-28. Οι μπλέ προσπάθησαν να φέρουν σε ισορροπία το παιχνίδι, ωστόσο σημαντικό πλήγμα αποτέλεσε για εκείνους η αναγκαστική αλλαγή του Γιώργου Θαναηλάκη για να πάρει πολύτιμες ανάσες.

Το δεύτερο δεκάλεπτο

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των άσπρων συνέχισε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 75-63. Ο Αντώνης Κατσίκης εξακολουθούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, όπως και ο Γιώργος Θαναηλάκης που πέτυχε τρίποντο!!!

Το τρίτο δεκάλεπτο

Στο τρίτο και τελευταίο δεκάλεπτο του ματς το θέαμα στο κλειστό του Αμαρουσίου ήταν ακόμη πιο πλούσιο, αφού οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν μια ξεχωριστή παράσταση μπροστά στο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα, αφιερωμένο στη μνήμη του Αντώνη Μπόκτορ. Το σκορ ξέφυγε από τα καθιερωμένα και θύμισε NBA, αφού η ομάδα των άσπρων (Α. Κατσίκη) νίκησε με 106-97 εκείνη των μπλε (Γ. Θαναηλάκη).

Οι ομάδες

Μπλε: Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Παπανικολάου, Μπάρλος, Αμάτο, Γιαννούλης και Θαναηλάκης

Άσπροι: Νικολαϊδης, Καϊμακόλογυ, Διαμαντόπουλος, Καλαμπόκης, Καλλινικίδης, Σκλάβος και Κατσίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x