Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πίστη για Λεονάρντο

Ένα σίριαλ, αυτό της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου, είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, κι ένα άλλο αρχίζει. Χθες η πρώτη επαφή με τον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο, σύντομα αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις. Διερευνητική κρούση για Σεϊταρίδη. Τι γίνεται με τον αντι-Εντίνιο. Ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις ο Μπάγεβιτς, που θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο. Λέει «ναι» στην πρόταση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας ο τελευταίος.

Ένα σίριαλ, αυτό της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου, είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, κι ένα άλλο αρχίζει. Η πρώτη επαφή με την πλευρά του Λεβαδειακού είχε χαρακτήρα απλής κρούσης και σύντομα αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λεονάρντο. Ο Νίκος Θανόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου της Βοιωτίας, Γιάννη Κομπότη, και ζήτησε να μάθει τις απαιτήσεις του για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ωστόσο οι συζητήσεις πήραν αναβολή, για λίγες ημέρες. Το έργο του προέδρου της «Ένωσης», που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ασφαλώς και δεν είναι εύκολο. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Κομπότη να αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ και την ΑΕΚ να αισιοδοξεί πως μπορεί να πετύχει το «deal» στις 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Πέραν του Λεονάρντο, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πάρει τη θέση του υπό πώληση Εντίνιο, αλλά και για έναν δεξιό μπακ. Άνθρωπος της ομάδας έκανε μία διερευνητική κρούση για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αλλά η διοίκηση αδυνατεί να καλύψει το ετήσιο κασέ του. Αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό σε καλή τιμή, η «Ένωση» ίσως πορευτεί μόνο με τους Κουτρομάνο και Γεωργέα στο δεξί της άκρο. Για τη θέση του φορ, οι περιπτώσεις των Μάριο Μπούντιμιρ και Δημήτρη Παπαδόπουλου παρουσιάζουν δυσκολίες λόγω κόστους, ενώ μέχρι να πωληθεί ο Εντίνιο δύσκολα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Συνάντηση Μπάγεβιτς-Θανόπουλου

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται μέχρι στιγμής ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο, για να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας αλλά και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην ομάδα, αφού την προσεχή Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία.

Θετικός για Σούπερ Λίγκα ο Θανόπουλος

Έτοιμος να πει «ναι» στην πρόταση να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας είναι ο Νίκος Θανόπουλος. Μετά την παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη, ο πρόεδρος της ΑΕΛ αλλά και αυτός της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, θεωρούν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο καταλληλότερος για τη χηρεύουσα θέση. Μάλιστα, λέγεται πως θετική απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο είναι και η πλευρά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Είναι πλέον πολύ πιθανό η προεδρία της διοργανώτριας αρχής να αποκτήσει κιτρινόμαυρο χρώμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x