Ελλάδα

Προς την έξοδο ο Πρίντεζης

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα που χωρίζει τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Σε νέα τηλεφωνική επαφή της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του 24χρονου φόργουορντ, Γιώργο Δημητρόπουλο, διαπιστώθηκε πως καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει και όλα δείχνουν… διαζύγιο. Πώς αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα που χωρίζει τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Σε νέα τηλεφωνική επαφή της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του 24χρονου φόργουορντ, Γιώργο Δημητρόπουλο, διαπιστώθηκε πως καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» διεμήνυσαν στον παίκτη πως προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο, ενώ οι αξιώσεις του διεθνή άσου είναι 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Εκτός απρόοπτης τροπής, ο Πρίντεζης θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, περιμένοντας πλέον είτε να ενημερωθεί από τους Τορόντο Ράπτορς (που το 2007 τον επέλεξαν στο Νο 58 των ντραφτ) είτε κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Η πολύ πιθανή πλέον αποχώρηση του Πρίντεζη αναπροσαρμόζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Στο ρόστερ αναμένεται να επιστρέψει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που έκανε εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στο Μαρούσι, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας κοινοτικός ψηλός (4-5), που θα πλαισιώσει τους Μπουρούση, Βούιτσιτς και τον Γλυνιαδάκη, που θα αποκτηθεί από το Μαρούσι.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, ο Τζέι Αρ Χόλντεν καθυστερεί να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο έναντι 3,1 εκατ. συνολικά και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τον περιμένουν για πολύ. Πάντως, η εναλλακτική λύση του Πάμπλο Πριγκιόνι απομακρύνεται, μετά τη δήλωση του προέδρου της Τάου Κεράμικα πως ο παίκτης θα παραμείνει στη Βιτόρια, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x