Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο…

Δεν ενδιαφέρεται η Κλουζ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως τόνισε ο Λούλιου Μουρεσάν σε Μέσα της πατρίδας του. «Μας ενδιαφέρουν αρκετοί παίκτες της Πόρτο για να έρθουν δανεικοί στην ομάδα μας, αλλά μεταξύ αυτών δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βιεϊρίνια», τόνισε ο πρόεδρος του ρουμανικού συλλόγου. Οι «ασπρόμαυροι», από την πλευρά τους, θεωρούν ότι ο Πορτογάλος θα παραμείνει στο ρόστερ τους. Στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Μίρκο Σαβίνι. Τι γίνεται με τον Βιτόλο.

Δεν ενδιαφέρεται η Κλουζ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως τόνισε ο Λούλιου Μουρεσάν σε Μέσα της πατρίδας του. Ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Πορτογάλο μέσο, ούτε καν για τον δανεισμό του.

«Μας ενδιαφέρουν αρκετοί παίκτες της Πόρτο για να έρθουν δανεικοί στην ομάδα μας, αλλά μεταξύ αυτών δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βιεϊρίνια», τόνισε ο κ. Μουρεσάν. Ρόλο στην υπόθεση από εδώ και στο εξής θα παίξει η επιθυμία του 22χρονου παίκτη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, οι Ενρίκε Αντέρο σχολίασε: «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη σιγουριά ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Για τον Βιεϊρίνια θα συζητήσουμε και ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2010».

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» συνεχίζουν να μην ανησηχούν και θεωρούν ότι ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», δεν αποκλείεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και να μην ανανεωθεί ο δανεισμός του.

Εν τω μεταξύ, στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Θεσσαλονικέων για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, ο Βιτόλο δύσκολα θα καταθέσει προσφυγή κατά της Ρασίνγκ Σανταντέρ και στον ΠΑΟΚ τον περιμένουν σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα προσπαθεί να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x