Stoiximan Super League

Θέλει τον Σολ Κάμπελ ο Ατρόμητος

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror.

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror. Ο 35χρονος αμυντικός της Πόρτσμουθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει εκφράσει την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ομάδα του εξωτερικού και εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση της νεοφώτιστης ομάδας της Σουπερ Λίγκας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Κάμπελ, που αγωνίζεται από το 2006 στην Πόρτσμουθ, οδήγησε ως αρχηγός τους «Πόμπεϊς» στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2008 απέναντι στην Κάρντιφ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στην Αγγλία, η Πόρτσμουθ πρόσφερε νέο διετές συμβόλαιο στον Άγγλο αμυντικό, μειώνοντας όμως στο μισό τις αποδοχές του που θα αγγίζουν τις 40.000 λίρες (περίπου 45.000 ευρώ) την εβδομάδα. Για την απόκτηση του Κάμπελ, που πραγματοποίησε συνολικά 95 εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα των «Πόμπεις», ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Φενέρμπαχτσέ, η Βασιλεία, η Σεντ Ετιέν και η Αστον Βίλα.

Ο διεθνής αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Τότεναμ το 1992 και εννέα χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στην Αρσεναλ. Με τους «κανονιέρηδες» πανηγύρισε την κατάκτηση του ντάμπλ το 2002 και του πρωταθλήματος το 2004 και στέφθηκε κυπελλούχος Αγγλίας το 2003 και το 2005. Με τις εμφανίσεις του, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, κατόρθωσε να επιλεχθεί στην καλύτερη εντεκάδα του Μουντιάλ του 2002 και του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006, χρονιά που η Αρσεναλ έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x