Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη για το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς εισηγήθηκε η σύμβαση να εξεταστεί στα τέλη του επόμενου μήνα (25/7), προκειμένου όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να τη μελετήσουν. Από’ κει και πέρα, όμως, απολαυστικές ήταν ορισμένες ατάκες του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου για την πρόταση- μαμούθ του Παναθηναϊκού για τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και την ρήτρα των 5εκατ. ευρώ του Κατσουράνη.

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη για το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς εισηγήθηκε η σύμβαση να εξεταστεί στα τέλη του επόμενου μήνα (25/7), προκειμένου όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να τη μελετήσουν. Από’ κει και πέρα, όμως, απολαυστικές ήταν ορισμένες ατάκες του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου για την πρόταση- μαμούθ του Παναθηναϊκού για τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και την περιβόητη ρήτρα των 5εκατ. ευρώ του Κατσουράνη: «Αν εμείς είχαμε 20 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε μεταξύ άλλων.

«Ποιος Σισέ; Έχει δύο σπασμένα πόδια. Είναι εξωπραγματικό το ποσό που θα καταβληθεί για τον Σισέ. Αν εμείς είχαμε 20 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο κ. Θανόπουλος και συνέχισε δίνοντας διευκρινήσεις για τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη με την Μπενφίκα που λέγεται ότι προέβλεπε αποζημίωσε στην ΑΕΚ ύψους 5εκατ. ευρώ εφόσον μεταγραφόταν σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό: «Η ρήτρα ίσως να μην μπορούσε να σταθεί νομικά και να χρειαζόταν να “ξοδέψουμε” πολύ χρόνο, μέχρι και τρία χρόνια για την επίλυση της υπόθεσης. Γι’ αυτό κάναμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την ΑΕΚ Πώς θα μπορούσαμε να πάρουμε 5 εκατ., τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον παίρνει με 2-2,5»;

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο κ. Θανόπουλος ξεκαθάρισε πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, με την προϋπόθεση ότι θα πουληθούν ορισμένοι από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x