Stoiximan Super League

Πράσινος «πυρετός» για Σισέ

Μεθυσμένη πολιτεία έμοιαζε το «Ελ. Βενιζέλος» από περίπου 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού που υποδέχτηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε στο χώρο αφίξεων λίγα λεπτά μετά τις 18:30 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι φώναζαν συνεχώς ρυθμικά το όνομά του! Δείτε πλάνα της άφιξης του στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM.

Μεθυσμένη πολιτεία έμοιαζε το «Ελ. Βενιζέλος» από περίπου 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού που υποδέχτηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε στο χώρο αφίξεων λίγα λεπτά μετά τις 18:30 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι φώναζαν συνεχώς ρυθμικά το όνομά του!

Στις 18:52 οι κλούβες άνοιξαν τον δρόμο, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 28χρονο άσο και την οικογένειά του εμφανίστηκε και αμέσως οι φίλοι του «τριφυλλιού» άναψαν τα πρώτα καπνογόνα. Το «Οε, οε, οε, οε Τζι- μπρίλ Σισέ» ακουγόταν ασταμάτητα από τα στόματά τους και ο Γάλλος τους… αποζημίωσε με χαμόγελο και χαιρετούρες!

Μαζί με τον Γάλλο έφτασε στην Αθήνα η σύζυγός του-η οποία έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες-και τα δύο παιδιά του παίκτη (σ.σ βρίσκονταν στο δεύτερο αυτοκίνητο) ενώ στο τέταρτο αυτοκίνητο ήταν οι κ.κ. Αντωνίου, Ησαΐας και Ζαβραδινός, ο οποίος μάλιστα... τράκαρε με το αυτοκίνητο του Σισέ, πάνω στον πανικό!

Ο διεθνής άσος έφτασε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας. Οι δύο άντρες θα κουβεντιάσουν τα της μεταγραφής και ορισμένες λεπτομέρειες που μένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Παιανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος στράικερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, έναντι 2.5εκατ. ευρώ το χρόνο.

Λέτο: «Θα δώσει δύναμη ο Σισέ»

Έκπληκτος από την επικείμενη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο, μιλώντας στο ραδιόφωνο La Red. «Μιλάμε σοβαρά; Ο Σισέ θα έρθει στον Παναθηναϊκό; Είναι φανταστική μεταγραφή, σπουδαίος παίκτης, που μπορεί να δώσει δύναμη στην επίθεση. Δεν τον πρόλαβα στη Λίβερπουλ, αλλά θυμάμαι τις εμφανίσεις του εκεί. Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό με τον Σισέ», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για την υπόθεση του Γάλλου στράικτερ.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Ελλάδα κι έχει μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και ειδικά στο Champions League. Έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, κι έναν Έλληνα, τον Καραγκούνη, που είναι φοβερός στη μεσαία γραμμή. Και κόσμος του είναι φανατικός και ελπίζω να με αγαπήσουν. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι. Στο γήπεδο θα δείξω την αξία μου».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει αύριο το πρωί στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι».

• Αύριο ο Κώστας Κατσουράνης θα γίνει και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος μέσος θα συναντηθεί με τον Κώστα Αντωνίου, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και το Σάββατο θα μεταβεί στην Παιανία για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Νίνης: «Μεγάλος παίκτης ο Σισέ!»

Για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Σωτήρης Νίνης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κατάστημα γνωστής αθλητικής εταιρείας. «Από εσάς ακούω ότι έρχεται. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά από εσάς το ακούω ότι έκλεισε». Σε ό,τι αφορά τον Κατσουράνη, ο νεαρός παίκτης, ανέφερε: «Έχει κλείσει; (γέλια) Καλό είναι να έρθει και να μας βοηθήσει όπως μπορεί. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x