Ελλάδα

Γεφυρώνεται η διαφορά με Πρίντεζη;

Ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Γιώργου Πρίντεζη έχουν επικοινωνήσει ήδη δύο φορές αλλά φαίνεται πως η διαφορά που τους χωρίζει δύσκολα θα καλυφθεί. Σήμερα, υπήρξε και νέα επαφή μεταξύ των δύο και ο Ολυμπιακός ανέβασε ελαφρώς την αρχική του προσφορά. Από 750 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν πλέον 830, αλλά ο παίκτης δείχνει να εμμένει στις αρχικές του απαιτήσεις που ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Γιώργου Πρίντεζη έχουν επικοινωνήσει ήδη δύο φορές αλλά φαίνεται πως η διαφορά που τους χωρίζει δύσκολα θα καλυφθεί. Σήμερα, υπήρξε και νέα επαφή μεταξύ των δύο και ο Ολυμπιακός ανέβασε ελαφρώς την αρχική του προσφορά. Από 750 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν πλέον 830, αλλά ο παίκτης δείχνει να εμμένει στις αρχικές του απαιτήσεις που ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια. Στον 24χρονο φόργουορντ θα δοθεί διορία να απαντήσει. Από τη μεριά του ο Πρίντεζης περιμένει την 1η Ιουλίου για να μάθει και την προσφορά των Τορόντο Ράπτορς αλλά οι Πειραιώτες δεν θα περιμένουν μέχρι τότε.

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως ο 24χρονος φόργουορντ δύσκολα θα πέσει από τις αρχικές του απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό, όμως, περιμένουν μετά τη δική τους κίνηση να υπάρξει και μείωση από τη μεριά του παίκτη αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί. Ο τρόπος να «πιέσουν» τον παίκτη οι διοικούντες τους «ερυθρόλευκους» είναι να του βάλουν διορία να απαντήσει. Και αυτό θα κάνουν. Θα ζητήσουν από τον Έλληνα διεθνή να απαντήσει εντός 48 ωρών ώστε να μην έχει περιθώριο να μάθει τι του προσφέρουν οι Τορόντο Ράπτορς.

Στον Ολυμπιακό δεν παύουν να περιμένουν ευτυχή κατάληξη του σίριαλ. Όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, όταν οι δύο πλευρές έφτασαν στα άκρα και όλα έδειχναν «διαζύγιο», έτσι και τώρα, οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά θεωρούν πως στο τέλος θα καταφέρουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό το «καυτό» θέμα του φετινού καλοκαιριού.

Η πρώτη κίνηση καλής θέλησης από τη μεριά της ομάδας έγινε. Τώρα, αυτό που περιμένουν όλοι στον σύλλογο είναι και η μεριά του παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις της και να υπάρξει συμφωνία κάπου κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Διαφορετικά, οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Γιώργου Πρίντεζη θα χωρίσουν οριστικά.


Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x