Stoiximan Super League

«Δεν το έχω ξαναζήσει»!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε χθες αργά το βράδυ το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και είπε στον Νίκο Πατέρα ότι εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή του κόσμου. «Δεν το έχω ξαναζήσει», τόνισε ο Γάλλος, για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα». Το ΣΠΟΡ FM WEB TV ανέβηκε σε γερανό 40 μέτρων και τράβηξε από τη χθεσινή άφιξη! Υπογράφει σήμερα ο Κατσουράνης.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε χθες αργά το βράδυ το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και είπε στον Νίκο Πατέρα ότι εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή του κόσμου. «Δεν το έχω ξαναζήσει», τόνισε ο Γάλλος, για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα». Το ΣΠΟΡ FM WEB TV ανέβηκε σε γερανό 40 μέτρων και τράβηξε πλάνα από τη χθεσινή άφιξη! Υπογράφει σήμερα ο Κατσουράνης.

Εντυπωσιασμένος ο Σισέ!

Τα όσα έζησε χθες ο Τζιμπρίλ Σισέ, τον έκαναν να μιλάει με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την υποδοχή του κόσμου όσο και για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μετά την αποθέωση που γνώρισε ο Γάλλος, κατευθύνθηκε μαζί με την οικογένειά του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. «Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε», έλεγε ο Σισέ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει. Στη διαδρομή, πολλοί φίλοι της ομάδας τον αποθέωναν, διακόπτοντας ακόμη και την κυκλοφορία, με τον 28χρονο να χαμογελάει και να χαιρετά τους οπαδούς.

Όταν ο Σισέ συναντήθηκε με τον Νίκο Πατέρα, τον Κώστα Αντωνίου και τον Τεν Κάτε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ του είπε: «Τζιμπρίλ, δεν υπογράφουμε σήμερα, μην το μετανιώσεις αύριο»! Ο Γάλλος χαμογέλασε και ζήτησε να του φέρουν τα συμβόλαια. Ετσι, έβαλε την υπογραφή του και φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας. Στη συνέχεια, όλοι μαζί ήπιαν ένα ποτό στον Αστέρα.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Σισέ επανέλαβε: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο», για να πάρει την απάντηση από τον Πατέρα: «Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα». Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στον Καραγκούνη, ενώ θυμήθηκε και το παιχνίδι που είχε δώσει με την Οσέρ, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Υπογράφει ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης θα υπογράψει σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας μέσος θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να βάλει την υπογραφή του. Σε ό,τι αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο, θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή για να ανακοινωθεί και αυτός.

Φήμες για Καστίγιο, ίσως πάρει και Μπάριος!

Τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει φόρα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να «κλείσουν» κι’ άλλα «μέτωπα». Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή.

ΚΑΣΤΙΓΙΟ: Χθες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Παναθηναϊκός θα φέρει τον Νέρι Καστίγιο. Είναι ένα όνομα που έχει ακουστεί ξανά για το «τριφύλλι». Τίποτα δεν αποκλείεται. Αν αποκτηθεί περιφερειακός επιθετικός, ίσως αυτός να είναι ο Λεβαντόφσκι.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Μαρτσένα της Βαλένθια. «Παίζει» για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και μια δύσκολη περίπτωση. Οσον αφορά στον Ματίας Μπιέρμσιρ, τον Σουηδό της Γκέτεμποργκ, είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για να καλύψει τη θέση του στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x