Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις

Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης. Στην Ελλάδα ήρθε ο Σεμπάστιαν Λέτο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «πράσινους. Στόπερ και ένας ακόμη επιθετικός οι επόμενοι στόχοι. Δεν βρέθηκε λύση με τον Γιάννη Γκούμα.

Η χθεσινή έλευση του Σισέ στην Ελλάδα και η υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του ήταν μόνο η αρχή των μεταγραφικών διεργασιών στον Παναθηναϊκό. Σειρά παίρνει ο Κώστας Κατσουράνης, που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει και αυτός το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του Κατσουράνη θα φτάνουν τα 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πριν το Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει και αυτός τη συνεργασία του με τους "πράσινους".

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα επιστρέψει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του και θα έρθει στη συνέχεια στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Δυναμική συνέχεια στο μεταγραφικό παζάρι

Η μεταγραφική ενίσχυση των "πράσινων" όμως δεν σταματά εδώ. Η απόκτηση ενός στόπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός με διαφορετικά όμως ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σισέ.

Για το θέμα του αμυντικού, φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Ματίας Μπιέρσμιρ, με τις εξελίξεις να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Τις τελευταίες ημέρες οι "πράσινοι" ασχολούνται και με τον Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια. Η περίπτωσή του μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά μετά τη θετική κατάληξη της υπόθεσης Σισέ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Άκαρπη η συνάντηση με Γκούμα

Η σημερινή συνάντηση του Γιάννη Γκούμα με τον Κώστα Αντωνίου δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για περισσότερο από μισή ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "πράσινων" πρότεινε στον 34χρονο αμυντικό όσα του είχε προτείνει και στην προηγούμενη συνάντηση. Δηλαδή, να παραμείνει στην ομάδα με πόστο στις ακαδημίες με τα μισά λεφτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του ή να μείνει ελεύθερος επίσης με τα μισά λεφτά.

Ο παίκτης δεν το δέχτηκε και αντιπρότεινε να παραμείνει στην ομάδα για τον χρόνο που απομένει στο συμβόλαιό του.

Η πλευρά της διοίκησης δεν το δέχθηκε, αφού θεωρεί την πρόταση που έγινε στον Γκούμα τιμητική, αλλά έδωσε στον παίκτη περιθώριο να απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αν δεν βρεθεί λύση ο Γκούμας θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά δεν θα υπολογίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x