Stoiximan Super League

Σισέ: «Γκολ σε κάθε αγώνα»

Εντυπωσιασμένος με την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αποφασισμένος να τους το ξεπληρώσει σκοράροντας πολλά γκολ εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων», ο Γάλλος επιθετικός φάνηκε αισιόδοξος ότι όλοι οι στόχοι της ομάδας θα εκπληρωθούν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαι εδώ για να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως σκοράρω και στα ντέρμπι». Υπέγραψε ο «Κατσούρ», ήρθε ο Λέτο.

Εντυπωσιασμένος με την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αποφασισμένος να τους το ξεπληρώσει σκοράροντας πολλά γκολ εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων», ο Γάλλος επιθετικός φάνηκε αισιόδοξος ότι όλοι οι στόχοι της ομάδας θα εκπληρωθούν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαι εδώ για να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως σκοράρω και στα ντέρμπι».

«Για το πρώτο μου ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βάψω τα μαλλιά μου πράσινα. Με εντυπωσίασε ο κόσμος, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο, τέτοια υποδοχή. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, το απόλαυσα πραγματικά, μου έδειξαν την αγάπη τους και με έκαναν ακόμα πιο χαρούμενο. Νιώθω την ανάγκη να είμαι αγαπητός και το έζησα χτες. Υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου. Φτάσαμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι εδώ για να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως σκοράρω και στα ντέρμπι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν μπορείς να υποσχεθείς κάτι», τόνισε ο 28χρονος άσος, που ανακοινώθηκε νωρίτερα ότι υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και πρόσθεσε:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω ότι πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός, όμως ήρθα να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Έχω παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό όταν ήμουν στην Οσέρ, αλλά και με τον Ολυμπιακό (σ.σ. στη Λίβερπουλ). Ξέρω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Γνωρίζω επίσης και ορισμένους παίκτες, όπως τον Ζιλμπέρτο και τον Καραγκούνη που είναι γνωστός στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Κλείνοντας, ο διεθνής άσος αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Αγγλία για να διευθετήσει ορισμένα ζητήματά του: «Θα πάω στην Αγγλία για να τακτοποιήσω τις λεπτομέρειες της μεταγραφής και την ερχόμενη βδομάδα θα επιστρέψω για να ενσωματωθώ στην προετοιμασία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x