Stoiximan Super League

Με 37 ποδοσφαιριστές η «πρώτη» του ΠΑΣ Γιάννινα!

Πολυκοσμία στην πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού παρόντες στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας ήταν ούτε λίγο-ούτε πολύ, 37 ποδοσφαιριστές. Είναι βέβαιο ότι ο αριθμός αυτός θα μειωθεί σημαντικά τις προσεχείς ημέρες μιας και αρκετοί παίκτες θα κληθούν από τη διοίκηση προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια τους, ενώ κάποιοι από αυτούς θα δοθούν ως δανεικοί. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας είναι ότι την προπόνηση παρακολούθησαν πείπου 2.500 φίλοι του ΠΑΣ.

Πολυκοσμία στην πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού παρόντες στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας ήταν ούτε λίγο-ούτε πολύ, 37 ποδοσφαιριστές. Είναι βέβαιο ότι ο αριθμός αυτός θα μειωθεί σημαντικά τις προσεχείς ημέρες μιας και αρκετοί παίκτες θα κληθούν από τη διοίκηση προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια τους, ενώ κάποιοι από αυτούς θα δοθούν ως δανεικοί. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας είναι ότι την προπόνηση παρακολούθησαν περίπου 2.500 φίλοι του ΠΑΣ.

Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανέρχονται συνολικά στους 43:

Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Ζαφειρόπουλος, Κουβεντάρης, Λόλας, Ντάσιος, Σαμαράς, Μιχαήλ, Λουμπούτης, Μαργαρίτης, Κανακούδης,Κούσας, Γόγολος, Μαϊστόροβιτς, Βαρτζιώτης, Καρακώστας, Αβραμίδης, Τζίμας, Κώτσιος, Βατσής, Ανδράλας, Τζάνης, Κολιός, Μπουχάν, Σενόνε και Ριμόλντι, Μενδρινός, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Τσάνης, Παγώνης, Μιχαλόπουλος, Σιλά, Λουτσιάνο, Βαγγελής, Ντιμπαλά, Σιαλμάς, Σαϊτιώτης, Λάππας, Κοντογουλίδης, Κουτσοσπύρος, Γκουγκουλιάς, Παππάς, Γιάκος.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιώργος Παράσχος, σε συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ, έχει ζητήσει μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Ελατοχώρι Πιερίας στις 5 Ιουλίου, να έχει μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x