Stoiximan Super League

Σαβίνι: «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα»

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω της «SportDay», ο Μίρκο Σαβίνι, που βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του «Δικεφάλου του Βορρά». «Μιλάω με τον ΠΑΟΚ και είναι επιθυμία μου να έρθω και να παίξω στην Ελλάδα και έχω μιλήσει πολύ για αυτό το θέμα τον Μπρούνο Τσιρίλο», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός αριστερός μπακ. Επιμένουν στο Μεξικό για Μπαουτίστα.

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω της «SportDay», ο Μίρκο Σαβίνι, που βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του «Δικεφάλου του Βορρά». Παράλληλα, ο Ιταλός αριστερός μπακ τόνισε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις αρχές Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Μιλάω με τον ΠΑΟΚ και είναι επιθυμία μου να έρθω και να παίξω στην Ελλάδα. Ολα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν από τις αρχές Ιουλίου, όταν θα επιστρέψω στην Ιταλία και στην Παλέρμο. Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ και να είστε σίγουροι ότι γι’ αυτό έχω μιλήσει πολύ και με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα, τον κόσμο της, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Θα τα ξαναπούμε όμως τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο Σαβίνι.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα το θέμα θα καθυστερήσει λίγο, αλλά δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή του 30χρονου παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Επιμένουν για Μπαουτίστα

Παρότι στον ΠΑΟΚ βρήκαν τον περιφερειακό επιθετικό που έψαχναν, αποκτώντας τον Λούσιο Φιλομένο, στο Μεξικό συνεχίζουν να γράφουν για τον Μπαουτίστα. Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρουν ότι είναι πιθανό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας επί τη ευκαιρία του φιλικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Τσίβας, καθώς ο 30χρονος παίκτης επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας του. Όμως, δύσκολα θα επιβεβαιωθούν αυτά τα δημοσιεύματα.

Έρχονται Σάντος, Φιλομένο

Επιστρέφουν σιγά σιγά τα παίκτες και προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα(29/60 θα είναι στην πατρίδα μας ο Φερνάντο Σάντος , ο οποίος είχε φύγει μετά τη λήξη των πλέι οφ. Όπως έχει γίνει γνωστό και έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του ο Πορτογάλος τεχνικός, η προετοιμασία θα είναι διαφορετική, συγκριτικά με πέρυσι, διότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη στα Τέλη Ιουλίου, όταν και αρχίσουν οι υποχρεώσεις για την Ευρώπη.

Αύριο(28/6) κατά τις 14:30 θα είναι στην Ελλάδα ο Λούσιο Φιλομένο. Τη Δευτέρα ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x