Stoiximan Super League

Νασούτι: «Το απωθημένο μου»

Απόλυτα σίγουρος πως πήρε τη σωστή απόφαση, απαντώντας θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον Άρη, δήλωσε στη «SportDay» ο Κριστιάν Νασούτι μία μέρα την ανακοίνωση της απόκτησης του από τους «κίτρινους». «Είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, διότι θα εκπληρώσω το όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη, θα βγάλω το απωθημένο μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός. Για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μούχα κάνουν λόγο οι Πολωνοί.

Απόλυτα σίγουρος πως πήρε τη σωστή απόφαση, απαντώντας θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον Άρη, δήλωσε στη «SportDay» ο Κριστιάν Νασούτι μία μέρα την ανακοίνωση της απόκτησης του από τους «κίτρινους». «Είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, διότι θα εκπληρώσω το όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη, θα βγάλω το απωθημένο μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός.

Στην ερώτηση αν είχε αμφιβολίες πριν πει το «ναι» στον Αρη ήταν απόλυτος: «Όχι. Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία συζήτησα με τον ατζέντη μου και του ξεκαθάρισα ότι με ενδιαφέρει πολύ. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικά διότι θα έχω τη δυνατότητα να γνωρίσω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο», ανέφερε επίσης ο «Tano».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Νασούτι στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…

Ο Νασούτι, που θα αγωνίζεται με το νούμερο 15 στην πλάτη, αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τη Δευτέρα στις 12:15. Το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου στις 17:45 αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ιαν Ντέιλι που θα φορά το νούμερο 99. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΠΑΕ Αρης την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράφουν για Μούχα

Για ενδιαφέρον του Άρη για τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Γιαν Μούχα κάνουν λόγο στην Πολωνία. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας από το 2006 και τα δύο τελευταία χρόνια είναι ο βασικός της πορτιέρο. Ο Μούχα έχει παίξει επίσης στις Ίντερ Μπρατισλάβας και Ζίλινα. Επιπλέον, είναι επτά φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα, ενώ πρόσφατα είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει η Λάρισα.

Νέτο: «Έχω προτάσεις, αλλά θέλω να μείνω»

Προτεραιότητα του στον Άρη έθεσε ο Νέτο, παρότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό όπως δήλωσε στα «Αθλητικά Νέα».
«Εγώ θέλω να παραμείνω στην ομάδα, λατρεύω τον Αρη, λατρεύω τους οπαδούς μας, μου αρέσει πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Αρη, αλλά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις γιατί αυτή τη στιγμή κοιτάμε να πάρουμε το ιταλικό διαβατήριο. Η πρώτη σκέψη μου είναι να μείνω στην ομάδα. Έχω προτάσεις βέβαια από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας και θα συζητήσουμε με τους διοικούντες για να δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που μάλλον θα μείνει στον Άρη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο και έτσι θα ελευθερωθεί μια θέση ξένου στο ρόστερ του Άρη.

Ακόμη, Νέτο υποσχέθηκε πως τη νέα χρόνια θα είναι καλύτερος ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του. «Ο Άρης πρέπει να έχει πάντα μεγάλους στόχους. Ο πιο μικρός στόχος να είναι η συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Δεν νοείται ο Άρης να μην παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πέρυσι ήθελα να αποδείξω ότι είμαι καλός ποδοσφαιριστής. Του χρόνου θα προσπαθήσω να είμαι πιο σταθερός», τόνισε ο 28χρονος παίκτης.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x