Stoiximan Super League

Κρίση υπογλυκαιμίας ο Λεονάρντο

Ανησύχησαν για μια στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Κατά τη διάρκεια των σπριντ ο Λεονάρντο δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων έτρεξαν προς το μέρος του βραζιλιάνου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Κρίση υπογλυκαιμίας ο Λεονάρντο

Ανησύχησαν για μια στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Κατά τη διάρκεια των σπριντ ο Λεονάρντο δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων έτρεξαν προς το μέρος του βραζιλιάνου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Ευτυχώς, όμως, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε γνωστό πως επρόκειτο για μία κρίση υπογλυκαιμίας.Έτσι ο παίκτης μετά από λίγο σηκώθηκε και συμμετείχε κανονικά στο υπόλοιπο μέρος της προπόνησης. Μάλιστα, σε καλύτερη κατάσταση.

Έβρεξε νερό και γκολ

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Μετά από το χθεσινό 3-3 στο οικογενειακό διπλό και στο σημερινό σημειώθηκαν αρκετά γκολ. Γεγονός που σίγουρα χαροποιεί τον Τιμούρ Κετσπάγια που διαπιστώνει μία βελτίωση στον τομέα αυτό.
Το σημερινό δίτερμα στην πρωινή προπόνηση έληξε 3-2 υπέρ της ομάδας με τα κίτρινα. ο Γιάννης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους νικητές με σουτ. Στη συνέχεια ο νεαρός μέσος έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ντάρμπισάιρ. Ο Άγγλος άσος με μία .λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παναγόπουλο και έκανε το 2-0. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με όμορφη προσπάθεια από τα πλάγια έκανε το 3-0.

Οι κόκκινοι μείωσαν σε 3-1 με ένα πλασέ του Ντουντού και σε 3-2 με γκολ του Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x