Γενικά

Εκτός προεπιλογής ο «Σάρας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Λιθουανίας, Ραμούνας Μπουτάουτας, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του επιβεβαίωσε πως τρία από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας του δεν θα την ενισχύσουν στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ραμούνας Σισκάουσκας και Ντάριους Σονγκάιλα θα είναι εκτός Ευρωμπάσκετ σύμφωνα με τα λεγόμενα του 45χρονου τεχνικού.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Λιθουανίας Ραμούνας Μπουτάουτας με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του επιβεβαίωσε πως τρία από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας του δεν θα την ενισχύσουν στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. «Θα έχουμε σίγουρα τρεις απουσίες στο Ευρωμπάσκετ» δήλωσε ο Μπουτάουτας και συμπλήρωσε πως οι «Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ραμούνας Σισκάουσκας και Ντάριους Σονγκάιλα θα είναι εκτός Εθνικής». Πέραν των τριών, ο Λιθουανός κόουτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός και ο πλέι μέικερ της Σιένα, Ριμάντας Καουκένας.

«Το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τρεις ηγέτες στην ομάδα κάνει το έργο μας δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε να πάμε ψηλά. Οι φιλοδοξίες οι δικές μας αλλά και των φίλων μας είναι να παλέψουμε για τα μετάλλια», ανέφερε στην ιστοσελίδα Καούνο Ντιένα ο Μπουτάουτας.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x