Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Προσεχώς το «διαζύγιο»

Θέμα χρόνου θεωρείται το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Εντίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί στην προετοιμασία της «Ένωσης», ακόμα κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του. Πότε θα κλείσει το θέμα του 27χρονου παίκτη. Για την απόκτηση του Χουάνφραν ενδιαφέρεται η Βόλφσμπουργκ, όπως αποκάλυψε η «Wolfsburger Allgemeine Zeitung». Τον κατάλληλο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας ψάχνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Θέμα χρόνου θεωρείται το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Εντίνιο. Από τη στιγμή που οι σχέσεις του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, η αποχώρησή του παίκτη από την «Ένωση» φαντάζει ως η μοναδική λύση, καθώς με αυτή αναμένεται να μπουν και κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κοστολογήσει τον διεθνής ποδοσφαιριστή στο 1,5 εκατ. ευρώ και περιμένουν πρόταση από κάποια ομάδα του εξωτερικού. Ο 27χρονος άσος, από την πλευρά του, έχε υπογραμμίσει ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας, ακόμα κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του μέχρι τις 5 Ιουλίου (σ.σ.: έχει επιπλέον άδεια, όπως και οι Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Χετεμάι, Ρίκκα).

Το συγκεκριμένο ζήτημα υπολογίζεται ότι θα έχει κλείσει μέχρι τότε, αφού η ΑΕΚ επιθυμεί να δοθεί άμεσα κάποια λύση. Τις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Εντίνιο, αλλά ακόμα κι αν μέχρι τότε δεν υπάρχει κάτι επίσημο, εκείνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει προετοιμασία, αλλά για συζητήσει με τον Νίκο Θανόπουλο το μέλλον του.

Αρχικά, ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, αναζητούσε ομάδα κυρίως από την Αγγλία, αφού ο Εντίνιο επιθυμεί να αγωνιστεί στην Premier League. Το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον διεθνή άσο, χωρίς όμως να έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ. Οι διοικούντες την «Ένωση» βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον γνωστό ατζέντη και περιμένουν να… εκδοθεί άμεσα το «διαζύγιο».

«Κάλεσμα» από Γερμανία για Χουάνφραν

Για την απόκτηση του Χουάνφραν ενδιαφέρεται η Βόλφσμπουργκ, όπως αποκάλυψε η «Wolfsburger Allgemeine Zeitung». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι πρωταθλητές της χώρας αναζητούν έναν αριστερό μπακ ως εναλλακτική επιλογή του βασικού Μαρσέλ Σάφερ. Οι «λύκοι» αναμένεται να κινηθούν επίσημα, εφόσον ληφθεί οριστικά η απόφαση να αποκτηθεί ο Ισπανός αμυντικός.

Εκτός της Βόλφσμπουργκ, ακόμη μία ομάδα από τη Γερμανία έχει βάλει τον 32χρονο παίκτη στο «στόχαστρό» της, χωρίς όμως να έχει γίνε γνωστό το όνομά της. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Χουάνφραν, εφόσον φέρει πρόταση, αφού δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό (σ.σ.: 700.000 ευρώ) που εξοικονομεί από το συμβόλαιό του.

Ψάχνει τον κατάλληλο για δεξιά

Στην ΑΕΚ θα κινηθούν για την απόκτηση κάποιου επιθετικού μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Εντίνιο, όμως προτεραιότητα στην «Ένωση» αποτελεί η ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει κάποιον έμπειρο και ποιοτικό παίκτη να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί συνεχώς dvd με διάφορους παίκτες, προκειμένου να καταλήξει στον κατάλληλο.

Ψηλά στη λίστα του 61 ετών προπονητή βρίσκονται τα ονόματα των νεαρών Ζίφκο Μιλάνοφ (24χρονος Βούλγαρος της Λέφσκι Σόφιας) και Ελντερ (23χρονος Βραζιλιάνος της Νανσί). Σε ό,τι αφορά τον Γκεόργκε Ογκαράρου, ο Ρουμάνος φαίνεται πως χάνει πόντους, αφού ο «Ντούσκο» προτιμά έναν ταχύτερο παίκτη, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζει την εμπειρία και τις παραστάσεις του.

* Τις εξελίξεις, όσον αφορά τη μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο, αναμένουν με ενδιαφέρον στην ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα κερδίσουν το 20% από την πώληση του Ιταλού γκολκίπερ από την Κιέβο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Τζένοα είναι ένα βήμα από την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x