Stoiximan Super League

Εντυπωσίασε ολόκληρο τον κόσμο ο Σισέ

Και αν για τον Τζιμπρίλ Σισέ η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πρωτόγνωρο, φανταστείτε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πώς εξέλαβαν την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους» απασχόλησε τη FIFA και αυτή την ώρα είναι η πιο εντυπωσιακή του φετινού καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής στην ειδική ψηφοφορία, ο 28χρονος άσος είναι πρώτος, μπροστά από τους Κριστιάν Ρονάλντο και Κακά.

Και αν για τον Τζιμπρίλ Σισέ η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πρωτόγνωρο, φανταστείτε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πώς εξέλαβαν την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους» απασχόλησε τη FIFA και αυτή την ώρα είναι η πιο εντυπωσιακή του φετινού καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής στην ειδική ψηφοφορία, ο 28χρονος άσος είναι πρώτος, μπροστά από τους Κριστιάν Ρονάλντο και Κακά.

Δείγμα της αίσθησης που προκάλεσε ο ερχομός του στην Ελλάδα αποτελούν τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία! Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στη πρώτη θέση μιας ψηφοφορίας που γίνεται αυτή την ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της FΙFA (www.fifa.com) και μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε φίλαθλος.


Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

1) Σισέ 45.07%
2) Ρονάλντο 30.64%
3)Κακά 19.78%
4) Χαγκούι 1.70%
5) Σαβιόλα 1.59%
6) Σάντα Κρουζ 1.22%

Γερά για Ιλάν!

Μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για ακόμα έναν επιθετικό που πιθανότατα θα κινείται στην περιφέρεια. Ο Αραούγιο Ιλάν όχι μόνο φαίνεται να έχει προταθεί στους «πράσινους», αλλά όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, παίζει και δυνατά.

Ο 29χρονος επιθετικός επιθυμεί ν’ αποχωρήσει απ’ τη Σεντ Ετιέν και οι «στεφανουά» δεν φέρονται να έχουν τρομερές απαιτήσεις, μιας και θα είναι ευχαριστημένοι με 2 εκατ. ευρώ. Ο Χενκ Τεν Κάτε πάντως θα ήθελε έναν περιφερειακό επιθετικό για να πλαισιώσει τον Σισέ και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή είναι η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.

Τα περί …Λούσιο και Φαν Μπούιτεν!

Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της λίστας του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει τους Ματίας Μπιέρσμιρ και Κάρλος Μαρτσένα και χαμηλότερα τον Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ. Πάντως, στο «τριφύλλι», σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Γερμανία, κοιτούν τις περιπτώσεις των Λούσιο και Φαν Μπούτεν απ’ την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, φαίνεται πως ρώτησαν για τον 31χρονο διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό και οι πιθανότητες όπως γίνεται αντιληπτό είναι ελάχιστες, δεδομένου του υψηλού κασέ του, που κυμαίνεται από 3.5-4 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον Βέλγο, έχει προταθεί και αν μείνει ελεύθερος ίσως υπάρξει κίνηση, μιας και το κασέ του είναι αρκετά χαμηλότερο.

«Σειρήνες» για Σιμάο

Η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη έφερε πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχουν επίσης και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο και Μαρσέλο Μάτος. Για τον Μοζαμβικανό άσο υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσικές και αγγλικές ομάδες (σ.σ Πόρτσμουθ). Δεν αποκλείεται λοιπόν να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ σύντομα κάποια πρόταση και αν ικανοποιηθούν οι "πράσινοι",ο παίκτης θα παραχωρηθεί. Απ’ τη μεριά του, ο Αντρέας Ιβανσιτς έχει πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό και ελπίζει ότι σύντομα θα έχει στα χέρια του πρόταση απ’ το εξωτερικό, είτε για αγορά του είτε για δανεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x