Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Νέα «κρούση» για Λεονάρντο!

Ο Λεονάρντο αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», θα υπάρξει άμεσα (σήμερα ή αύριο) νέα κρούση για την αγορά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Λεβαδειακού. Την υποβολή πρότασης από αγγλική ομάδα για τον Εντίνιο περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι». στην πρώτη.

Ο Λεονάρντο αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο ο Νίκος Θανόπουλος προτίθεται να επικοινωνήσει εκ νέου με τον Γιάννη Κομπότη και να συζητήσουν την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού δείχνει να μην «καίγεται» να πουλήσει τον 22χρονο παίκτη, έστω κι αν διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου, και φαίνεται πως περιμένει κι άλλη πρόταση από άλλη ομάδα.

Ο κ. Κομπότης αξιώνει περισσότερο 1 εκατ. ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά η «Ένωση» θέλει να κάνει άμεσα τον «Λέο» δικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», θα υπάρξει άμεσα (σήμερα ή αύριο) νέα κρούση για την αγορά του Λεονάρντο.

Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν τους Ντιούφ, Μπερνς και Ζορμπά ως έμψυχα ανταλλάγματα στους Βοιωτούς. Αν τελικά οι «πράσινοι» δεν επιθυμούν να πάρουν κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού, τότε η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να δώσει περισσότερα χρήματα. Η διοίκηση προτίθεται να προσφέρει περίπου 400.000 ευρώ στον κ. Κομπότη, ο οποίος έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Τελειώνει» του Εντίνιο

Την υποβολή πρότασης από αγγλική ομάδα για την πώληση του Εντίνιο περιμένουν άμεσα στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα η «SportDay». Ο μάνατζερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ζόρζε Μέντες, φαίνεται πως θα βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του. Η «Ενωση» περιμένει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ (η ρήτρα είχε οριστεί στα 2 εκατ. ευρώ) και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει «κρούση» για τον «Έντι». Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Μπάγεβιτς: «Θέλαμε τον Παπαδόπουλο»

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρισκόταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπως παραδέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στην την αθλητική ιστοσελίδα SR Sportal της Κροατίας. «Ναι, μας ενδιέφερε ο Παπαδόπουλος και θα τον ήθελα στην ΑΕΚ, αλλά τελικά πήγε στην Ντιναμό. Δεν ξέρω τι πρόταση είχε και δεν υπάρχει θέμα πλέον για μας. Θα μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ, αν και δεν θα ήταν εύκολο να δεχθούν οι οπαδοί στην ομάδα έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού», τόνισε ο 61 ετών προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκιαγράφησε τον 28χρονο επιθετικό: «Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει. Ομολογώ ότι έχω καιρό να δω την Ντιναμό και δεν ξέρω τους επιθετικούς που έχει αυτή τη στιγμή, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον Παπαδόπουλο. Είναι γρήγορος, εκρηκτικός και σε θέση να παίξει και στα πλάγια. Ερχεται εύκολα σε θέση βολής και θεωρώ ότι η Ντιναμό πήρε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ θα έδινε τα 650.000 ευρώ που πρόσφερε στον Παπαδόπουλο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο «Ντούσκο» απάντησε: «Αν με ρωτάτε συγκεκριμένα για το ποσό, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ για μας. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα».

Φερέρ: «Για αυτό έφυγε ο Ντέμης»

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, εκείνη του Ντέμη Νικολαΐδη από την προεδρία της ΠΑΕ και διάφορα άλλα θέματα μίλησε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην ιστοσελίδα aek365. «Αν έμενα, είμαι σίγουρος ότι θα ήμασταν πρωταθλητές. Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε τους... έξτρα βαθμούς (σ.σ.: γελάει)», υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός, ο οποίος αναζητά γκρουπ επιχειρηματιών για να αγοράσουν τη Μαγιόρκα, προκειμένου να αναλάβει τον αγωνιστικό της σχεδιασμό.

Στη συνέχεια, ο Φερέρ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ντέμη Νικολαΐδη από την προεδρία της «Ένωσης»: «Δεν μου έκανε εντύπωση. Μου το είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ότι μάλλον θα έφευγε από την προεδρία, μια και ήταν απογοητευμένος από τις εξελίξεις στο προπονητικό και στο γηπεδικό...».

Καταλήγοντας, μίλησε για την τωρινή ΑΕΚ και αποκάλυψε ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει: «Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλους παίκτες στη σύνθεσή της, οι οποίοι μπορούν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Ο Μπλάνκο είναι δεινός σκόρερ και ο Κυργιάκος από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x