Ελλάδα

Τα τυπικά για Ζήση

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει σύντομα ο Νίκος Ζήσης. Το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του 26χρονου γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Γλυνιαδάκης. «Διαζύγιο» αναμένεται να πάρουν Πρίντεζης-Ολυμπιακός. «», δήλωσε ο Μπουρούσης.

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει σύντομα ο Νίκος Ζήσης. Το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του 26χρονου γκαρντ, Κιθ Γκλας, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και φαίνεται πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Αμερικανός ατζέντης πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον πελάτη του, επειδή θεωρεί ότι ο διεθνής παίκτης μπορεί να ανεβάσει πάλι το κασέ του αγωνιζόμενος στους δευτεραθλητές Ελλάδας και να διεκδικήσει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι.

Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο Χανιώτης σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Μαρούσι και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 28χρονου παίκτη, που θα ενισχύσει αισθητά τη γραμμή των ψηλών.

Η αδιαλλαξία του Γιώργου Πρίντεζη στην πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων για τριετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο». Αν ο διεθνής φόργουορντ συνεχίσει να εμμένει στην απόφασή του, τότε θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην πρώτη θέση των κοινοτικών πλέι μέικερ παραμένει Τζέι Αρ Χόλντεν. Αν ο Αμερικανός -με ρωσικό διαβατήριο- παίκτης απαντούσε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών, τότε θα υπέγραφε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι διοικούντες περιμένουν ο Χόλντεν να μειώσει τις απαιτήσεις του για να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x