Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δικός του ο Λέκι!

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ματίας Λέκι στον Ηρακλή. Ο Αργεντινός αμυντικός έστειλε στα γραφεία του «Γηραιού» υπογεγραμμένο προσύμφωνο για συνεργασία ενός έτους και θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ποιοι λόγοι έκαναν τον παίκτη να το πει το «ναι».

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ματίας Λέκι στον Ηρακλή. Ο Αργεντινός αμυντικός έστειλε στα γραφεία του «Γηραιού» υπογεγραμμένο προσύμφωνο για συνεργασία ενός έτους και θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπέγραψε ο Γιακούμπ.

Τρία ήταν τα «όπλα» του Ηρακλή στην προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει τον Λέκι. Το οικονομικό έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς οι μεξικανικές ομάδες που τον ήθελαν, πρόσφεραν λιγότερα από τις 300.000 ευρώ της ελληνικής ομάδας. Ο Αργεντινός παίκτης ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη, ώστε να μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδας από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Εξάλλου, δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, αφού είναι 28 ετών. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Λέκι έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα και Λάτσιο. Επιπλέον, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου διευκολύνει τον παίκτη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Πάντως, ο Ηρακλής τού είχε κάνει προσφορά για διετές συμβόλαιο.

Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7-8 Ιουλίου, εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο. Ο Αργεντινός θέλει να παραμείνει στο πλευρό της γυναίκας του, διότι είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες. Για τον Λέκι είχε ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο η ΑΕΚ, όμως η μεταγραφή «χάλασε», διότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήθελε να τον δοκιμάσει για να δει εάν είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και αυτός αρνήθηκε.

Ξεκίνημα από σήμερα
Η επίσημη «πρώτη» του Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, αλλά για κάποιους παίκτες η προετοιμασία ξεκινά από σήμερα και ο λόγος είναι πως τα εργομετρικά τους βρέθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα στον έλεγχο που έγινε με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Παπαζαχαρία, Επστάιν, Παπαστεριανό, Φούφουλα, Περπερίδη και Σαρακατσάνο. Μαζί τους θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Ιάκομπ.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x