Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Πρώτα η δουλειά»

Μετρημένος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του, μετά τηνπροπόνηση της ΑΕΚ. «Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά θα δούμε», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Μαντούκα: «Περισσότερη πειθαρχία φέτος». Νέα «κρούση» για Λεονάρντο θα κάνει η «Ενωση». Τελειώνει του Εντίνιο.

Μετρημένος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του, μετά την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. «Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά θα δούμε», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Μαντούκα: «Περισσότερη πειθαρχία φέτος». Νέα «κρούση» για Λεονάρντο θα κάνει η «Ενωση». Τελειώνει του Εντίνιο.

Μπάγεβιτς: «Πρώτα η δουλειά»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι ώρα για λόγια. Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της προπόνηση, με τον προπονητή της «Ενωσης» να ζητάει πολύ δουλειά: «Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Ούτε μπορούμε να πούμε ακόμα ποιους στόχους θα βάλουμε. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά θα δούμε».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά: «Νομίζω ότι θα είναι καλύτερη η χρονιά φέτος, αφού θα υπάρχει περισσότερη πειθαρχία σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ξέρω τον Μάκο και πιστεύω πως έχει ποιότητα και πολύ μέλλον μπροστά του, μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά καλό παίκτη. Οι μεταγραφές είναι επιλογές του προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν.

Οσον αφορά στον Γρηγόρη Μάκο, ο νέος παίκτης ΑΕΚ αρκέστηκε να πει: "Το κλίμα είναι καλό και αυτό φάνηκε σήμερα στην πρώτη προπόνηση".

Από την πλευρά του, ο Παντελής Καφές δήλωσε: «Υπάρχει όρεξη για δουλειά και η προετοιμασία θα είναι σκληρή, όμως μόνο έτσι θα έχουμε καλή πορεία φέτος. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ, ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος και αυτό είναι θετικό για εμάς. Οι νέες μεταγραφές θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα».

Ο Ζεράλντο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην «Ενωση»: «Αυτοί που ήρθαν, ήρθαν για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Θέλω να μείνω στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, γιατί μου αρέσει εδώ. Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα για την παραμονή μου».

Νέα «κρούση» για Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο ο Νίκος Θανόπουλος προτίθεται να επικοινωνήσει εκ νέου με τον Γιάννη Κομπότη και να συζητήσουν την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού δείχνει να μην «καίγεται» να πουλήσει τον 22χρονο παίκτη, έστω κι αν διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου, και φαίνεται πως περιμένει πρόταση και από άλλη ομάδα.

Ο κ. Κομπότης αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά η «Ένωση» θέλει να κάνει άμεσα τον «Λέο» δικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», θα υπάρξει σήμερα ή αύριο νέα κρούση για την αγορά του Λεονάρντο.

Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν τους Ντιούφ, Μπερνς και Ζορμπά ως έμψυχα ανταλλάγματα στους Βοιωτούς. Αν τελικά οι «πράσινοι» δεν επιθυμούν να πάρουν κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού, τότε η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να δώσει περισσότερα χρήματα. Η διοίκηση προτίθεται να προσφέρει περίπου 400.000 ευρώ στον κ. Κομπότη, ο οποίος έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Τελειώνει» του Εντίνιο

Την υποβολή πρότασης από αγγλική ομάδα για την πώληση του Εντίνιο περιμένουν στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα η «SportDay». Ο μάνατζερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ζόρζε Μέντες, φαίνεται πως θα βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του. Η «Ενωση» περιμένει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ (η ρήτρα είχε οριστεί στα 2 εκατ. ευρώ) και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει «κρούση» για τον «Έντι». Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x