Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Έφτασε και αποθεώθηκε ο Νασούτι

Την αποθέωση από τους οπαδούς του Άρη γνώρισε σήμερα ο Κριστιάν Μασούτι, μόλις πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός στόπερ αύριο αναμένεται να υπογράψει στους «κίτρινους». «Εντυπωσιάστηκα από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Άρη», τόνισε ο 27χρονος παίκτης κατά την άφιξή του. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η πρώτη(ανεπίσημη, κλειστή) προπόνηση των Θεσσαλονικέων. Πρόβλημα παρουσιάστηκε στη μεταγραφή του Ερνάντεθ, όπως αναφέρει η «SportDay».

Την αποθέωση από τους οπαδούς του Άρη γνώρισε σήμερα ο Κριστιάν Μασούτι, μόλις πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός στόπερ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, αύριο θα υπογράψει και θα παρουσιαστεί (στις 13:00) από τους διοικούντες την ΠΑΕ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στην Ευρώπη, επιλέγοντας τον Άρη για να συνεχίσω την καριέρα μου. Έχω διάθεση και όρεξη για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Εντυπωσιάστηκα από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Άρη. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα στη νέα σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Θεσσαλονικέων.

Σήμερα η «πρώτη»

Εκτός της άφιξης του Νασούτι, σήμερα έχει προγραμματιστεί η πρώτη - ανεπίσημη, κλειστή - προπόνηση των παικτών του Άρη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη -πάντα ανά γκρουπ- στην Ευρωιατρική Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα πάνε για μία βδομάδα στο Καρπενήσι και στις 15 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για τη Βόρειο Ιταλία. Στην «πρώτη» της ομάδας θα δώσουν το «παρών» ο Γκρασιάν, ο Ναφτί και ο Νασούτι. Ο Αμπρέου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ύστερα από μία εβδομάδα (σ.σ.: εξασφάλισε άδεια). Στις 8 Ιουλίου θα έρθει πιθανότατα ο Αράνο, αφού την Κυριακή παίζει τον τίτλο του Κλαουσούρα κόντρα στη Βελέζ.

Πρόβλημα με Ερνάντεθ

Όπως αναφέρει η «SportDay», παρουσιάστηκε ξαφνικό πρόβλημα με τη μεταγραφή του Ομάρ Ερνάντεθ στον Άρη. Παρ' όλο που ο νεαρός αμυντικός έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, η Σπόρτινγκ Χιχόν -στην οποία αγωνιζόταν την περσινή χρονιά- ζητεί χρήματα και μάλιστα αρκετά.

Ο ισπανικός σύλλογος επικαλείται τον νόμο της UEFA που αξιώνει αποζημίωση σε ποδοσφαιριστές που μεταγράφονται στο εξωτερικό και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Οι «κίτρινοι», από την πλευρά τους, δεν φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν χρήματα και έχουν αρχίσει τις επαφές με τους Ισπανούς. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x