Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ο Κόκκαλης δρομολογεί εξελίξεις

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θα δρομολογηθούν μετά την άφιξη του Σωκράτη Κόκκαλη στο Ζέεφελντ και τη συνάντησή του με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Προτεραιότητα η απόκτηση ενός αριστερού χαφ, συνεχίζονται οι επαφές με Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες. Φήμες για πρόταση μάνατζερ στη Λιόν για ανταλλαγή Τοροσίδη-Κάλστρομ. Ρεπό για τους ποδοσφαιριστές. κάνει το φλερτ με τον Όουεν.

Το μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού δύσκολα θα βγάλουν είδηση μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα μεταβεί στο Ζέεφελντ στις 3 Ιουλίου για να παρακολουθήσει την προετοιμασία και το φιλικό με τη γερμανική Σβατς, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ και από εκείνο το σημείο και μετά θα γίνει η τελική μεταγραφική «επίθεση».

Προτεραιότητα έχει η απόκτηση ενός αριστερού χαφ, με τον Μαρκ Γκονζάλες να είναι ο πρώτος στόχος. Με την Μπέτις υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και παρά τις υψηλές απαιτήσεις των Ανδαλουσιανών εκφράζεται αισιοδοξία για την απόκτηση του Χιλιανού άσου. Όσο για τον επιθετικό, δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρος στόχος. Ο Μάικλ Όουεν είναι μία περίπτωση που αρέσει, όχι όμως με τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως που τον πρότειναν οι μάνατζερ του.

Ανταλλαγή Τοροσίδη-Κάλστρομ;

Την ανταλλαγή του Κιμ Κάλστρομ με τον Βασίλη Τοροσίδη φέρεται να πρότεινε μάνατζερ στη Λιόν, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν ενεργούσε κατόπιν σχετικής εντολής των «ερυθρολεύκων» ή αυτοβούλως. Ο Σουηδός μέσος είναι στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ ο Έλληνας μπακ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της περσινής πρωταθλήτριας Γαλλίας. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκτιμάται ότι έχουν αντίστοιχη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πολλοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία. Πάντως από πλευράς του επίσημου Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται η πρόταση ανταλλαγής.

Ημέρα ξεκούρασης

Τις πρώτες τους ανάσες από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Αυστρία πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη Δευτέρα, καθώς είχαν ρεπό. Λίγοι παίκτες προτίμησαν να κάνουν μία βόλτα στο κοντινό Ίνσμπρουκ, ενώ οι περισσότεροι έμειναν πέρασαν τη μέρα τους στο Ζέεφελντ. Τα… βάσανα αρχίζουν και πάλι από την Τρίτη, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

«Ελεύθερα» τα διαρκείας

Από την 1η Ιουλίου τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία προτεραιότητας που είχαν οι παλαιοί κάτοχοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x