Πόλο

Ημέρα επιτυχιών για τα ελληνικά χρώματα

Η Νόρα Δράκου, πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο. Η Αγγελική Εξάρχου, στον τελικό των 200μ. πρόσθιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Νόρα Δράκου, πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Η 17χρονη κολυμβήτρια με χρόνο 55.65 στον τελικό, έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων (56.18), το οποίο ανήκε στην ίδια.

Στην πρώτη θέση του αγωνίσματος τερμάτισε η Σέρβα Μιροσλάβα Ναϊντανόφσκι με 55.09.

Από εκεί και πέρα, στον τελικό των 100μ. ελεύθερο ανδρών, ο Γιάννης Καλάργης βρέθηκε στην πέμπτη θέση με χρόνο 49.73

Οι επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα δεν σταματάνε, αφού η Αγγελική Εξάρχου, στον τελικό των 200μ. πρόσθιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας στην τρίτη θέση με επίδοση 2:29.05. Νικήτρια ήταν η Γαλλίδα Κοραλί Ντομπράλ (2:26.41) και στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ιταλίδα, Κιάρα Μποτζιάτο (2:26.84).

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η Εξάρχου κατέκτησε το δεύτερο της μετάλλιο στους ΜΕσογεθιακούς αγώνες της Πεσκάρα, καθώς το Σάββατο πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο.

Χαλκινο μετάλλιο στα 4Χ200 ελεύθερο για τους ανδρες.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x