Ελλάδα

Σενάρια για «ερυθρόλευκη» πρόταση σε Ούκιτς

Πρόταση στον Ρόκο-Λένι Ούκιτς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 3,5 εκατ. φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Talkbasket.net. Ο Κροάτης γκαρντ (1,96μ.) δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του και η πολύ καλή προσφορά που λέγεται πως του έχει γίνει ίσως τον φέρουν κοντά στο λιμάνι

Πρόταση στον Ρόκο-Λένι Ούκιτς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 3,5 εκατ. φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Talkbasket.net. Ο Κροάτης γκαρντ (1,96μ.) δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του (βασικός πλέι μέικερ της ομάδας είναι ο Ισπανός Χοσέ Καλντερόν και πρώτος αναπληρωματικός ο Γουίλι Σόλομον) και η πολύ καλή προσφορά που λέγεται πως του έχει γίνει ίσως τον φέρουν κοντά στο λιμάνι.

Ο 25χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί στην Τάου και την Μπαρτσελόνα, είχε την περασμένη περίοδο 4,2 πόντους, 2,1 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 12,4 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 72 συμμετοχές στο ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Ζήση, ενώ όλα δείχνουν πως θα εγκαταλείψει την περίπτωση του Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος καθυστερεί να δώσει την απάντησή του και οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές. Το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν θα του αποφέρει μόλις 1,35 εκατ. δολάρια (περίπου 1 εκατ. ευρώ).

Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση και η απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ενώ ελάχιστες έως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x