Ελλάδα

Πάρκερ για… υπογραφή

Τη δική του μάχη για την απόκτηση του Άντονι Πάρκερ αρχίζει ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο των «ερυθρολεύκων» και το φετινό καλοκαίρι και η απόκτησή του φαντάζει πιο εφικτή από ποτέ. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Πειραιωτών.

Τη δική του μάχη για την απόκτηση του Άντονι Πάρκερ αρχίζει ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο των «ερυθρολεύκων» και το φετινό καλοκαίρι και η απόκτησή του φαντάζει πιο εφικτή από ποτέ. Ο 34χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και περιμένει προτάσεις, τόσο από την Ευρώπη όσο και από το ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μέχρι και 3 εκατ. δολάρια «καθαρά» ετησίως, ποσό που είναι αδύνατο να του δώσει κάποια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Ωστόσο, ομάδες όπως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Μπόστον Σέλτικς-παρότι δεν μπορούν να προσφέρουν πάνω από 1,8 εκατ. δολάρια «μεικτά» το χρόνο-δίνουν στον άλλοτε παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ το δέλεαρ κατάκτησης ενός πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, κάτι που λείπει από την καριέρα του Άντονι Πάρκερ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσει τον Άντονι Πάρκερ. Μάλιστα, έχει ήδη αναθέσει στον... παλιόφιλό του και πρώην συμπαίκτη του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νίκολα Βούιτσιτς, να του κάνει το σχετικό «ψηστήρι».

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η αποδέσμευση του Νίκου Ζήση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμέσως μόλις συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί η απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο. Για την τρίτη θέση του γκαρντ η περίπτωση του Τζέι Αρ Χόλντεν ατονεί, οι φήμες για πρόταση στον Κροάτη Ρόκο-Λένι Ούκιτς των Τορόντο Ράπτορς δεν επιβεβαιώνονται και η παραμονή του Μίλος Τεόντοσιτς κερδίζει έδαφος.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση και η μεταγραφή του Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Οι δυο τους μαζί με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που συνεχίζει στο λιμάνι, τον Νίκολα Βούιτσιτς, καθώς και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αναμένεται να καλύψει το κενό του Γιώργου Πρίντεζη (μοιάζει απίθανο να ανανεώσει), θα απαρτίζουν τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο. Όσον αφορά στον Ζόραν Έρτσεγκ, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τελικά να μην δοθεί δανεικός, αλλά να παραμείνει στην ομάδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x