Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Σαβίνι, ο έβδομος!

Το έβδομο (!) μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει –ίσως και σήμερα– ο Μίρκο Σαβίνι. Τη συγκεκριμένη υπόθεση όλο αυτό το διάστημα είχε αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους μάνατζερ του Ιταλού αριστερού μπακ, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στη συνέχεια, οι διοικούντες θα περιμένουν μόνο τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που αφορούν τον Βιεϊρίνια και τον Βιτόλο. «Ηταν η λογική συνέχεια», δήλωσε ο Σορέν.

Το έβδομο (!) μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει – ίσως και σήμερα – ο Μίρκο Σαβίνι. Τη συγκεκριμένη υπόθεση όλο αυτό το διάστημα είχε αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους μάνατζερ του Ιταλού αριστερού μπακ, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι δύο πλευρές θα ανταλλάξουν σήμερα τα τελευταία απαραίτητα έγγραφα και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» η προφορική συμφωνία.

Τη διαφαινόμενη συμφωνία επιβεβαίωσε ο Σαβίνι, μιλώντας στη «SportDay». «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Αύριο ο μάνατζέρ μου θα μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας για να οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω τελικά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ», τόνισε ο Ιταλός.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν ο παίκτης να έρθει μέχρι την Πέμπτη, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. «Είναι πιθανό ο Μίρκο Σαβίνι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα θέμα που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ένας εκ των ατζέντηδων, Αντρέα Μορέτι, στο «mediterranianonline.it».

Ακολουθούν Βιεϊρίνια, Βιτόλο

Μόλις ο Σαβίνι γίνει και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ, οι διοικούντες θα περιμένουν μόνο τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που αφορούν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Βίκτορ Βιτόλο. Έτσι, θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ των 26 παικτών που επιθυμεί ο Φερνάντο Σάντος. Δεν μπορεί, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος του Βορρά» να πραγματοποιήσει ακόμη μία μεταγραφή, η οποία θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του UEFA Europa League.

Σε ό,τι αφορά τον Βιεϊρίνια, η υπόθεση του Πορτογάλου πήρε αναβολή μιας ημέρας. Ο λόγος είναι ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκε Αντέρο, αφού όλοι στους «δράκους» ασχολούνταν με την παραχώρηση του Λούτσο Γκονζάλες στη Μαρσέιγ. Το θέμα είναι τυπικό και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα έρθει τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Εξελίξεις εντός της ημέρας εκτιμάται ότι θα υπάρξουν και στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Φρατζίσκο Περνία. Ο παίκτης θέλει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα χρήματα που του οφείλονται. Αν δεν βρει φόρμουλα διακανονισμού, θα καταθέσει προσφυγή, με στόχο να μείνει ελεύθερος και να προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Σορλέν: «Ηταν η λογική συνέχεια…»

Ενθουσιασμένος με την παραμονή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Σορλέν, μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν περίπου 300.00 ευρώ στη Ρεν, στην οποία ανήκε ο Γάλλος, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα εισπράξει 850 χιλιάδες ευρώ.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ηταν η λογική συνέχεια των έξι υπέροχων προηγούμενων μηνών στην ομάδα. Ολοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους οποίους συνεργάστηκα και το φανταστικό κοινό μας, το οποίο γνώρισα στους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας, ήταν οι βασικοί λόγοι που ήθελα να παραμείνω. Επιπλέον, η οικογένειά μου βρήκε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ να επιτύχουμε όλους τους στόχους του ΠΑΟΚ», τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x