Πόλο

Ρεκόρ και ελπίδες για μετάλλιο από Γρηγοριάδη

Στον τελικό των 100 μ. ύπτιο ανδρών προκρίθηκε ο Άρης Γρηγοριάδης και μάλιστα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των Μεσογειακών Αγώνων, αφού σημείωσε χρόνο 54.52. Στον τελικό του αντίστοιχου αγωνίσματος των γυναικών προκρίθηκε η Ασπασία Πετραδάκη, αφού πέτυχε χρόνο 1:02.86. !

Στον τελικό των 100 μ. ύπτιο ανδρών προκρίθηκε ο Άρης Γρηγοριάδης και μάλιστα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των Μεσογειακών Αγώνων, αφού σημείωσε χρόνο 54.52. Μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005, αλλά στον όγδοο διάδρομο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χασιώτης. Στον τελικό του αντίστοιχου αγωνίσματος των γυναικών προκρίθηκε η Ασπασία Πετραδάκη, αφού πέτυχε χρόνο 1:02.86 και μαζί με την Αγγουριδάκη θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα μετάλλιο στη χώρα μας. Δεν τα κατάφερε η Μάρθα Μάτσα.

Στον τελικό των 50μ. πεταλούδα γυναικών προκρίθηκε η Κριστέλ Βουρνά με χρόνο 26.86, κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει η Θεοδώρα Δράκου, καθώς βρέθηκε στην ενδέκατη θέση της συνολικής κατάταξης. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Αποστόλης Τσαγκαράκης και ο Στέφανος Δημητριάδης τερμάτισαν στην 11η και τη 13η θέση αντίστοιχα και δεν πέρασαν στον τελικό του τουρνουά.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x