Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Καμία επαφή για Λεονάρντο

Εντός των επόμενων ημερών θα προκύψουν νεότερα σχετικά με τον ενδεχόμενο μετακίνησης του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Πηγές προσκείμενες στην ομάδα ισχυρίζονται ότι την Τρίτη δεν υπήρξε καμία συνομιλία του προέδρου της «Ένωσης», Νίκο Θανόπουλου, με τον ομόλογό του στον Λεβαδειακό, Γιάννη Κομπότη και επομένως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού μένει προς το παρών στο «ψυγείο»… Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας!

Εντός των επόμενων ημερών θα προκύψουν νεότερα σχετικά με τον ενδεχόμενο μετακίνησης του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Πηγές προσκείμενες στην ομάδα ισχυρίζονται ότι την Τρίτη δεν υπήρξε καμία συνομιλία του προέδρου της «Ένωσης», Νίκο Θανόπουλου, με τον ομόλογό του στον Λεβαδειακό, Γιάννη Κομπότη και επομένως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού μένει προς το παρών στο «ψυγείο»…

Δεν συμβιβάζονται οι Χουανφράν- Ζεράλντο

Αρνητική ήταν η απάντηση των Χουανφράν και Ζεράλντο Άλβες στην πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, με ταυτόχρονη μείωση των πάγιων αποδοχών τους. Άρα οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν για ακόμη ένα χρόνο- όσο διαρκεί το συμβόλαιό τους- και θα λάβουν όσα χρήματα προβλέπει η αρχική συμφωνία.

Αρνητικός και ο Ταχτσίδης!

Εμμένει στις απαιτήσεις τους και προς το παρών το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αρνήθηκε να ανανεώσει για άλλα τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του, θεωρώντας την πρόταση της ΑΕΚ χαμηλότερη από ότι υπολόγιζε.

Για το θέμα, ο Νίκος Θανόπουλος θα μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, διότι η περίπτωση του Έλληνα μέσου είναι διαφορετική με τις αντίστοιχες των ξένων. Κύριο μέλημα των διοικούντων είναι να κρατήσουν τις ισορροπίες στα συμβόλαια με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θυμίζουμε πως στον Ταχτσίδη προτάθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του ως το 2013, λαμβάνοντας συνολικά 400.000 ευρώ.

Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας!

Έτοιμος για το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας! Όπως αποκάλυψε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο μέσος της ΑΕΚ μαζεύει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία. Επόμενος σταθμός του η Σάλκε του Φέλιξ Μάγκατ και όχι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αρχικά φάνταζε ως επικρατέστερος προορισμός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με την ομάδα του Γκελζερκίχεν αφορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια και από την όλη ιστορία η «Ένωση» θα λάβει 300.000 ευρώ. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα στον γερμανικό σύλλογο Schalke. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μπάγεβιτς: «Θέλουμε μπακ και Λεονάρντο»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν σαφής για τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ. «Θέλουμε έναν δεξιό μπακ και τον Λεονάρντο», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, για τη νέα χρονιά. Αναφερόμενος δε στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, είπε: «Είναι δύσκολο να βρούμε με αυτά τα χρήματα έναν παίκτη με αυτά τα στοιχεία». Όσο για το αν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο ρόστερ, τόνισε: «Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό κι έχουμε τα χρήματα, θα αποκτηθεί και ένας ακόμη παίκτης».

Παράλληλα, απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι ο Βασίλης Δημητριάδης και/ή ο Βασίλης Τσιάρτας ετοιμάζονται να πάρουν πόστο στην ομάδα, είτε ως γενικοί αρχηγοί είτε στο τμήμα σκάουτινγκ. «Δεν θέλω να πω κάτι», τόνισε.

Για τις φιλοδοξίες ενόψεις της νέας χρονιάς: «Από την αρχή πρέπει να λες τους στόχους σου. Η ΑΕΚ πάντα πάει για το πρωτάθλημα. Αυτό που έλεγα είναι ότι θα πρέπει πρώτα να αρχίσουμε τη δουλειά, να είμαστε όλοι μαζί και μετά θα αρχίσουμε να λέμε περισσότερα».

Για τις μεταγραφές ανέφερε: «Υπάρχει πάντα ανοιχτό παράθυρο για τις μεταγραφές. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλές κινήσεις. Είναι καλύτερα να μη μας υπολογίζουν οι άλλοι, αλλά να ξέρετε ότι η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Έχουμε στόχους, οι παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα θα είναι καλύτεροι, ήρθαν και οι προσθήκες και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε πάντα τον κόσμο μαζί μας. Είναι πάντα καλό για έναν προπονητή να μπορεί να δουλέψει με την ομάδα από την αρχή της σεζόν».

Το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση στους Θρακομακεδόνες έδωσαν 150 οπαδοί του «δικέφαλου».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σεμπαστιάν Σάχα, τονίζοντας πόσο πολύ θέλει ένα πρωτάθλημα. «Νιώθω πολύ άνετα στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή και έχω πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση και τους φιλάθλους. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμένα στην ΑΕΚ προσωπικά και για αυτό ήθελα να μείνω. Διατηρήσαμε τον κορμό μας που είναι πολύ σημαντικό και με τις προσθήκες θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες όπως πέρυσι. Πέρυσι είχαμε ένα άσχημο πρώτο εξάμηνο και αποκλειστήκαμε πολύ γρήγορα από το UEFA. Το διάστημα Φλεβάρη με Ιούνιο βελτιωθήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να μπούμε με το δεξί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι ότι ενάμιση μήνα θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία. Και αν δει ανταπόκριση από τους παίκτες ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Από εμάς κρίνεται αν θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο», δήλωσε ο Αργεντινός τερματοφύλακας.

Μιλώντας για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, είπε: «Μην θυμόμαστε πολλά από αυτόν τον τελικό. Προσπαθώ να ξεχάσω τα αρνητικά από αυτό το ματς, αλλά μέσα από αυτά πρέπει να διδαχθούμε. Σε αυτό το ματς δεν ήξερα αν θα μείνω στην ΑΕΚ και αν θα πάρω άλλο τίτλο. Τώρα έμεινα και πιστεύω ότι θα πάρω».

Για την απόκτηση του Λούκατς και την αποχώρηση του Μάχο, ανέφερε: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει δύο καλές επιλογές σε κάθε θέση. Και μετά την απώλεια του Μάχο αποκτήθηκε ο Λούκατς και αυτός ο συναγωνισμός θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί στις 5 Αυγούστου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στις 8 με τη Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ και στις 12 του ίδιου μήνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μόλις 12 ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση το πρωί, αφού οι υπόλοιποι πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και οι υπόλοιποι θα το κάνουν το πρωί της Τετάρτης. Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ θα γυμναστούν το απόγευμα στις 19:00, στην τελευταία ανοικτή προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία (10-29 Ιουλίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x