Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Γίνεται του Κάλστρομ»

Θετικά είναι τα μηνύματα που φτάνουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τη Λιόν και την πλευρά του παίκτη, που υποστηρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα. Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μπέτις βρίσκεται ο Γκονζάλες. Σύντομα το ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη. «Δεν πάω σε αυτούς!», είπε ο Καστίγιο. Η Ε. Κουντούρη γράφει «».

Θετικά είναι τα μηνύματα που φτάνουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τη Λιόν και την πλευρά του παίκτη, που υποστηρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, την υπόθεση χειρίζεται άτομο που εκτιμάται ότι μπορεί να φέρει τις απαιτήσεις των «Λιονέ» στα επιθυμητά επίπεδα. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Γάλλοι αξιώνουν 7-8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Σουηδού μέσου, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει το πολύ με 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι πολύ σύντομα (το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα) θα υπάρξουν ευχάριστες αεξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πωλητήριο σε Γκονζάλες

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι το όνομα του Μαρκ Γκονζάλες. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Χιλιανό παίκτη και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη διοίκηση της Μπέτις, η οποία ζητάει τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ. Πρόταση για την απόκτηση του παίκτη έκανε και η Ντόρτμουντ, που πήρε την εξής απάντηση: «Ναι, με οκτώ εκατ. ευρώ»! Το ευχάριστο είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών των Ανδαλουσιάνων, ενώ ο προπονητής της Μπέτις, Αντόνιο Τάπια, τόνισε ότι θα φύγουν δέκα παίκτες λόγω του υποβιβασμού της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να «ρίξουν» τις απαιτήσεις των Ισπανών κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ.

Στο Ζέεφελντ θα μεταβεί αύριο ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια και θα συζητήσουν ποιος από τους Κάλστρομ-Γκονζάλες είναι περισσότερο αναγκαίος στον Γεωργιανό τεχνικό. Όποιον από τους δύο επιλέξει ο 41 ετών προπονητής θα αποκτηθεί αμέσως και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του δεύτερου, με την προοπτική να γίνουν όλα στο οικονομικό πλαίσιο που θέλει η διοίκηση.

Σύντομα το ραντεβού

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στη διοίκηση του Ολυμπιακού, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να συζητήσει σύντομα με τον Σωκράτη Κόκκαλη το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο κ. Μαρινάκης θέλει να κάνει δυναμικό «μπάσιμο», αποκτώντας ολόκληρο το 40% των μετοχών που θα προκύψει μετά την αύξηση. Εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ποσό που απαιτείται για να πάρει το παραπάνω ποσοστό των μετοχών, κάτι που θα του γίνει γνωστό μετά την επαφή που θα έχει με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Καστίγιο: «Δεν πάω σε αυτούς!»

Τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Νέρι Καστίγιο, σε επικοινωνία που είχε προχθές με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήθελαν να μάθουν αν αληθεύουν τα συγκεκριμένα σενάρια. «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πάω σε αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, εκείνος αποκρίθηκε: «Στην Ελλάδα οι εφημερίδες γράφουν συνεχώς ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να βγαίνω και να διαψεύδω συνέχεια όσα γράφουν για μένα. Να ξέρετε, πάντως, ότι θα επιστρέψω στην Ουκρανία και δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό».

Το Σάββατο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο Αργεντινός παίκτης πήρε χθες τα εισιτήρια για να έρθει στη χώρα μας και θα ξεκινήσει μεθαύριο από την πατρίδα του για να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον του. Ο 31 ετών ανασταλτικός μέσος το τελευταίο διάστημα φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ο ίδιος έχει διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια.

Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους της ομάδας.

Διοικητικά στελέχη διέψευδαν χθες ότι έχει γίνει κάτι με τον Σεβτσένκο, που έχει κασέ 6 εκατ. ευρώ ετησίως (!), αλλά δεν θα βρει εύκολα ομάδα. Οπως αναφέρει η «SportDay», αν γίνει «μπαμ» με επιθετικό, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για Βραζιλιάνο. Και είναι γνωστό το σενάριο με τον Νιλμάρ, που πάντως είναι πανάκριβος. Mόνον το 50% των δικαιωμάτων του υπολογίζεται ότι κοστίζει πάνω από 6 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x