Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Σαβίνι!

Προσπάθειες καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ, ώστε ο Μίρκο Σαβίνι να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή. Η συμφωνία των δύο πλευρών για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας είναι δεδομένη, με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν ο Ιταλός αμυντικός θα έλθει στη Θεσσαλονίκη. Ούτε χθες το βράδυ δεν ξεκαθάρισε το θέμα του Βιτόλο, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Σανταντέρ. Τηλεφώνημα για τον Βιεϊρίνια έκανε χθες ο Ζήσης Βρύζας.

Προσπάθειες καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ, ώστε ο Μίρκο Σαβίνι να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή. Ο 30χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Καραϊβική, όπου περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, όμως έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της άφιξής του και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας είναι δεδομένη, με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να έρθει ο Ιταλός σύντομα, όχι μόνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί από τους ιθύνοντες, αλλά κυρίως για να έχουν τελειώσει οι συγκεκριμένες διαδικασίες μέχρι το πρωί της επόμενης Τετάρτης.

Τότε έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση των «ασπρόμαυρων» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Φερνάντο Σάντος επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, επειδή δεν ταιριάζουν οι πτήσεις από την Καραϊβική (πρέπει να επιστρέψει στην Ευρώπη από κάποια αμερικανική πόλη).

«Βρισκόμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Φαίνεται, όμως, ότι θα υπάρξει τελικά αίσια κατάληξη. Τα πράγματα δείχνουν να κυλούν ομαλά και ο παίκτης θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν διευθετηθεί όλα και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, στον Libero 107,4.

Το ραντεβού του Βιτόλο και ο Βεϊρίνια

Συζητήσεις για το θέμα των χρημάτων που του οφείλονται είχε ο Βίκτορ Βιτόλο με τον πρόεδρο της Σανταντέρ, Φρανσίσκο Περνία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο Ισπανός μέσος καταβάλλει προσπάθειες να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και οι διαβουλεύσεις δεν τελείωσαν, αφού δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου εντός της ημέρας και στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Ζήσης Βρύζας θα προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκε Αντέρο, για να λυθεί το ζήτημα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να κλείσει σύντομα το συγκεκριμένο θέμα και ο παίκτης να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ανακοίνωσε Πόποβιτς

Στην απόκτηση του 14χρονου Δημήτρη Πόποβιτς από την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει διατελέσει αρχηγός της Μεικτής Σερρών. Με την κίνηση αυτή οι Θεσσαλονικείς προσβλέπουν στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση από την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση του Δημήτρη Πόποβιτς του Παντελή (γεν. 1995),που διετέλεσε αρχηγός της Μεικτής Σερρών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός».

Για την απόκτηση του πρώην άσου του Ιωνικού, Φιλίπ ντα Κόστα, ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» διέψευδαν το συγκεκριμένο σενάριο.

Χαλασμός αναμένεται να γίνει στη σημερινή (18:00) πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x