Ελλάδα

Μπουρούσης και με τη βούλα

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, που απέρριψε πρόταση των Σαν Αντόνιο Σπερς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία και μίλησε για τους λόγους που τον κράτησαν στο λιμάνι.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, που απέρριψε πρόταση των Σαν Αντόνιο Σπερς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία και μίλησε για τους λόγους που τον κράτησαν στο λιμάνι. Χαλάει του Πρίντεζη στη Μάλαγα;

«Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και μπορεί να ακούστηκαν πολλά, αλλά για μένα ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα. Αποφάσισα να μείνω γιατί ο τρόπος που μου έδειξαν πόσο με θέλουν τόσο οι πρόεδροι όσο και ο κόουτς με τους συνεργάτες του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Χαίρομαι πραγματικά που μένω στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν», δήλωσε.

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να υποσχεθεί για τα επόμενα τρία χρόνια; «Δε χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, ούτε να λέμε πάλι ότι φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει απλά να το κάνουμε. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και σε οποιοδήποτε επίπεδο, οφείλουμε να τον κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο 25χρονος σέντερ αναφέρθηκε και στους διοικούντες. «Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν κάνει πολλές θυσίες για την ομάδα τα τελευταία χρόνια και με τις συζητήσεις μας κατάλαβα ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ειδικότερα τώρα που η ομάδα πέρασε 100% στα χέρια τους. Οφείλουμε όλοι να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε γιατί πρόκειται για δυο ανθρώπους που δεν ασχολήθηκαν με τον Ολυμπιακό έχοντας κάποιο συμφέρον, αλλά γιατί είναι οπαδοί. Φανατικοί με την ομάδα που αγαπάνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x