Stoiximan Super League

Το «αντίο» του Κλέιτον

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Σιλβα Κλέιτον μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να βρεις ρυθμό είναι δύσκολο. Δεν μπορείς να αποδείξεις την αξία σου. Είναι όμως επιλογή του προπονητή και τη σέβομαι», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος. «Εξετάζω κάποιες προτάσεις», ανέφερε για το μέλλον του. , σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Σιλβα Κλέιτον μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του είναι η βασική αιτία, όπως ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε, τονίζοντας όμως πως δεν κρατά κακία σε κανέναν .

«Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξεις να βρεις ένα μέρος που θα είσαι σε καλύτερη θέση. Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια σου, όταν δεν μπορείς να βρεις ρυθμό είναι δύσκολα τα πράγματα για έναν παίκτη. Όταν δεν έχεις μία συνέχεια είναι δύσκολο να αποδεικνύεις αυτά που μπορείς», δήλωσε.

Όσο για την απόφαση του Χενκ Τεν Κάτε πως δεν χωρά στο νέο Παναθηναϊκό, είπε: «Ποτέ δεν μπορείς περιμένεις κάτι τέτοιο. Αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν περιμένουμε. Είμαι έτοιμος, ψάχνω το καλύτερο για μένα και αυτό θα κοιτάξω από εδώ και πέρα. Είναι επιλογή του προπονητή και τη σέβομαι. Είμαι επαγγελματίας, εγώ δουλεύω κι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις. Έτσι είναι. Ο παίκτης δουλεύει, ο προπονητής αποφασίζει και παίρνει αυτό που αξίζει. Δεν αισθάνομαι πικρία. Οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλοί κι ευγενικοί. Το κλίμα είναι άριστο κι εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα».

Ο Σίλβα Κλέιτον κρατά τις καλές στιγμές και την αγάπη του κόσμου. «Δεν μετανιώνω για κάτι. Είναι ευχάριστο να ακούω όμορφα πράγματα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μου λένε καλά λόγια και αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Έζησα καλές στιγμές εδώ στον Παναθηναϊκό, νέες εμπειρίες όπως το Champions League. Ο κόσμος είναι φοβερός».

Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στην ομάδα, απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά το βλέπω δύσκολο. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μένει σε μία ομάδα που δεν χρησιμοποιείται. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Μιλώντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δεν ήταν συγκεκριμένος. «Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Βλέπουμε κάποιες προτάσεις, περιμένουμε να έρθουν στα χέρια μας και θα πάρουμε την σωστή απόφαση, την καλύτερη δυνατή. Από τη στιγμή που ήρθα από τη Βραζιλία στην Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα να πάω οπουδήποτε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα».

Σχολιάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα, ο Σιλβα Κλέιτον είπε: «Οι μεταγραφές που έγιναν είναι πολύ καλές, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν πολύ καλά και θα μπουν δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Εύχομαι στην ομάδα να πάει καλά και να πάρει τίτλους».

Τέλος ερωτηθείς για την προοπτική να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας, μιας και μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στη χώρα, απάντησε: «Βρίσκομαι στην Ελλάδα εδώ και έξι χρόνια, γνωρίζω αρκετά καλά τη χώρα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ στην εθνική Ελλάδας. Δεν έχει έρθει όμως κανένας για να το πω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x