Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Κίτρινος χαμός» στην πρώτη

Την αποθέωση γνώρισαν από 17.000 χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. .

Την αποθέωση γνώρισαν από 17.000 χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσε απ’ την αρχή ο κόσμος τόσο στα μέλη της διοίκησης και τον Ιομάρ Μαζίνιο, όσο και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τω Θεσσαλονικέων όπως οι Νασούτι, Γκρασιάν, Ναφτί και Ντέιλι. Το χειροκρότημά τους πήραν και οι παλιοί παίκτες.

Απ’ την επίσημη πρώτη απουσίαζαν οι Αμπρέου και Αράνο, ενώ το «παρών» έδωσε το πιο πρόσφατο απόκτημα του Άρη, ο Χρήστος Αραβίδης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστιών:

Μαζίνιο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μακάρι να ακολουθήσει μία καλύτερη χρονιά. Στόχος μας είναι η πρώτη πεντάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε. Πάμε μέσα από τη δουλειά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Κόκε: «Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και κάθε φορά η ατμοσόσφαιρα είναι ξεχωριστή. Εάν δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου δεν μπορείς να αντικρίσεις αυτό τον κόσμο».

Σηφάκης: «Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι με λιγότερες στεναχώριες».

Γκρασιάν: «Εκπληκτική υποδοχή. Ξεκινάμε με φιλοδοξίες. Η ατμόσφαιρα θυμίζει αυτή του "Μπομπονέρα". Φυσικά και θα προσπαθήσω να σκοράρω κατά της Μπόκα. Πλέον είμαι παίικτης του Άρη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x