Stoiximan Super League

«Αργά ή γρήγορα θα παίζω στην ΑΕΚ»

Σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού δεν δείχνει να ανησυχεί για τη μεταγραφή του στην «Ένωση» και τόνισε πως «αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα παίζω στην ΑΕΚ». Διαψεύδουν οι «κιτρινόμαυροι» τα σενάρια πώλησης του Τζεμπούρ. Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα Ογκαράρου. Ο Μπάγεβιτς θα αναλάβει την υπόθεση του Ταχτσίδη.

Σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού δεν δείχνει να ανησυχεί για τη μεταγραφή του στην «Ένωση», η οποία αναγκάστηκε να «παγώσει» την υπόθεσή του για κάποιες ημέρες, λόγω των απαιτήσεων του Γιάννη Κομπότη.

«Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το τι θα γίνει, αλλά αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα παίζω στην ΑΕΚ. Ισως συμφωνήσω μαζί της τον Ιανουάριο, ίσως γίνει κάτι τώρα. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μόνο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα, με θέλει ο προπονητής της και θέλω κι εγώ να συνεχίσω εκεί», ήταν το μήνυμα του 22χρονου παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Λεονάρντο, για τον οποίο το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ληφθούν ξεκάθαρες αποφάσεις. Στην ΑΕΚ πίστευαν ότι ο κ. Κομπότης θα είχε μικρότερες απαιτήσεις, αφού έχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο και ζητάει να πληρωθεί καλά.

Η «Ένωση» μπορεί να συμφωνήσει τον Ιανουάριο με τον παίκτη για να έρθει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο φαίνεται ότι πιέζει... διακριτικά τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει φροντίσει να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του. Παρόλα αυτά, ο κ. Κομπότης εμφανίζεται αδιάλλακτος και φέρεται να έχει εξοργιστεί με τη στάση της «Ένωσης».

Μένει ο Τζεμπούρ

Τα σενάρια πώλησης του Ραφίκ Τζεμπούρ στην Αλ Ιτιχάντ διαψεύδουν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Οι συμπατριώτες του Γαλλοαλγερινού επιθετικού υποστήριζαν πως έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ανέφεραν πως είναι έτοιμος να πει «ναι» στην φημολογούμενη προσφορά που του έγινε.

«Η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά για τον Τζεμπούρ μετά και το "Ο.Κ." του προπονητή Γκαμπριέλ Καλντερόν, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής. Ο Τζεμπούρ θα αντικαταστήσει τον Αιγύπτιο Ιμάντ Μοτάεμπ και θα υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες. Η διάρκειά του αλλά και το κόστος της μεταγραφής δεν έγιναν γνωστά», αναφερόταν στο δημοσίευμα της «Λα Τριμπιούν».

Εξάλλου, ο 26χρονος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο αραβικό πρωτάθλημα, ενώ έχει υπογραμμίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει με επέμβαση το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

«Τίποτα για Ογκαράρου»

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του Γκεόργκε Ογκαράρου το τελευταίο διάστημα, όπως δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ του παίκτη, Λούκα Τίτσι, στη «SportDay». «Ειλικρινά, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη από πλευράς ΑΕΚ για τον παίκτη. Γνωρίζω ότι γράφονται διάφορα αναληθή πράγματα στην Ελλάδα, αλλά δεν φταίω εγώ γι' αυτά... Υστερα από μια συνομιλία που είχα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ πριν από μία εβδομάδα, το θέμα έμεινε στάσιμο». Να σημειωθεί ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, εκτός του Ρουμάνου μπακ, έχει τσεκάρει τις περιπτώσεις του Μιλάνοφ και του Ελντερ.

Τετ-α-τετ Μπάγεβιτς-Ταχτσίδη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως θα αναλάβει δράση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Προχθές ο μάνατζερ του 18χρονου μέσου είχε συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο και απέρριψε τη νέα πρόταση της ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον «δέσει» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να μη μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πιστεύει ότι δεν πρέπει να ανεβάσει περαιτέρω την προσφορά των περίπου 400.000 ευρώ αποδοχών (80.000-90.000-100.000 και 120.000 ευρώ συν μπόνους) για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Μπάγεβιτς θα προσπαθήσει περισσότερο να συμβουλεύσει τον διεθνή με την Νέων άσο, κάτι που αναμένεται να πράξει τις επόμενες ημέρες.

«Τσεκάρει» τον Ζενίσον

Από το «μικροσκόπιο» του Ντούσαν Μπάγεβιτς περνάει από χθες ο Ντούσαν Ζενίσον. Πρόκειται για τον 21 ετών δεξιό μπακ που έμεινε τον Μάρτιο ελεύθερος από την Σάο Λουίζ ντο Μαρανιάο που μετέχει στο πρωτάθλημα της επαρχίας Γκαούτσο. Στη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε κάποια ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος Κλαουσούρα (σ.σ.: 18 Φεβρουαρίου) και από τις 3 Μαρτίου βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης.

Ο Μπάγεβιτς τον έχει παρακολουθήσει σε κάποια dvd και χθες δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την αξία του, αφού η πρωινή προπόνηση βασίστηκε στη φυσική κατάσταση και το απόγευμα οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν λίγες φορές σε επαφή με την μπάλα (σ.σ.: έπαιξαν «κορόιδο»). Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο νεαρός Βραζιλιάνος αξίζει να γίνει παίκτης της ΑΕΚ, κάτι που αποφασίσει ο Σερβοέλληνας προπονητής.

Όπως αναφέρει η «SportDay», την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να μιλήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλο για τους συνεργάτες που θέλει να τον πλαισιώσουν. Ο Στέλιος Μανωλάς δεν έχει μεταπειστεί και όλα δείχνουν ότι ο Μπάγεβιτς θα εισηγηθεί την έλευση του Βασίλη Τσιάρτα ως αρχισκάουτερ (το σχετικό τμήμα «ξηλώθηκε» πρόσφατα) και του Βασίλη Δημητριάδη ως γενικού αρχηγού.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x