Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Αμυντικός και αποδεσμεύσεις

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού αλλά και αυτό των αποδεσμεύσεων είναι σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό. Μαρτσένα και Μπιέρμσιρ είναι πάντα στην κορυφή της λίστας. «Θέλω να φύγω», ο Δ.Δεσύλλας.

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού αλλά και αυτό των αποδεσμεύσεων είναι σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό. Μαρτσένα και Μπιέρμσιρ είναι πάντα στην κορυφή της λίστας. «Θέλω να φύγω», δηλώνει ο Σουηδός. «Ο ΠΑΟ δεν εκβιάζεται από κανέναν», είπε ο Ν. Πατέρας, για όσους είναι υπό παραχώρηση και αρνούνται προτάσεις. «What about…Tziolis, Morris και λοιπούς», γράφει ο Δ.Δεσύλλας.

«Ο ΠΑΟ δεν εκβιάζεται»

Αρκετοί παίκτες που είναι υπό παραχώρηση αρνούνται τις προτάσεις που φτάνουν, με αποτέλεσμα ο Νίκος Πατέρας να εξοργιστεί. «Ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται από κανέναν», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στέλνοντας το μήνυμά του. Η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια αφορά τον Τζιόλη, που δεν θέλει να πάει στην Αταλάντα (έχει καταθέσει πρόταση 1,9 εκατομμυρίων ευρώ), αλλά και με τον Μάλαρτζ, του οποίου ο μάνατζερ πάει να χαλάσει τη μεταγραφή στη Λάρισα. Σε ό,τι αφορά τον Μόρις, οι «πράσινοι» θα έχουν μέχρι την Κυριακή νέα πρόταση στα χέριά τους.

Μαρτσένα και Μπιέρμσιρ

Πέρα από τις ανανεώσεις, ένα θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του κεντρικού αμυντικού. Πρώτος στόχος παραμένει ο Μαρτσένα, αλλά η Βαλένθια τον ενημέρωσε ότι τον θέλει και για τη νέα σεζόν. Βέβαια, οι Ισπανοί συζητούν καλή πρόταση αν τους έρθει. Σε ό,τι αφορά τον Σουηδό, οι συμπατριώτες του τονίζουν ότι θα παίξει στο «τριφύλλι» είτε τώρα είτε σε έξι μήνες.

Η συμφωνία με τη Λίβερπουλ

Η «SportDay» αποκαλύπτει σήμερα τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Λίβερπουλ για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Οι «κόκκινοι» υπολογίζουν τον Αργεντινό γι’ αυτό και ζήτησαν να έχουν τον πρώτο λόγο αν οι «πράσινοι» τον πουλήσουν. Για παράδειγμα, αν το καλοκαίρι φτάσει πρόταση στο «τριφύλλι» ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και η Λίβερπουλ επιθυμεί να δώσει τα ίδια χρήματα, τότε θα τον αποκτήσει.

Επίσης, οι Αγγλοι διατηρούν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, αν δεν θέλουν να πάρουν τον Λέτο. Η Λίβερπουλ θα συμμετέχει στα κέρδη του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, αν την ώρα που θα πουληθεί ο Αργεντινός οι «πράσινοι» έχουν δώσει 4,7 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ και στον παίκτη, την πρώτη χρονιά, και η πρόταση είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, η αγγλική ομάδα θα έχει ποσοστό από τα 1,3 εκατομμύρια που είναι η διαφορά από την αγορά και την πιθανή πώληση.

* Την Παρασκευή στις 15:45 η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Ελβετία, προκειμένου να λάβει μέρος στο Uhren Cup. Το Σάββατο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Γιούνγκ Μπόις (20:30) και τη Δευτέρα με τη Βασιλεία. Εκεί θα είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας. Στην Αθήνα θα μείνουν όσοι δεν υπολογίζονται. Δηλαδή οι Ίβανσιτς, Λεοντίου, Κλέιτον, Μάλαρτζ, Ντέιβιντ, Ραντοβάνοβιτς, Τζιόλης, Μάντζιος και Δημούτσος.

** Διαψεύδουν από την ΠΑΕ τα περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x