Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Κρίνεται» του Βιεϊρίνια, σενάρια για Βιέρι!

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκε Αντέρο, θα έχει σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Δεδομένο θεωρείται πάντως ότι οι «δράκοι» θα ζητήσουν κάποιο ποσό. Για τον Κριστιάν Βιέρι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Elconfidencial».

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκε Αντέρο, θα έχει σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Δεδομένο θεωρείται πάντως ότι οι «δράκοι» θα ζητήσουν κάποιο ποσό.

Πανζουρλισμός στην «πρώτη»

Πανηγυρική ήταν χθες η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, με περίπου 17.000 άτομα να δίνουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αν και ήταν προγραμματισμένη για τις 6, οι πρώτοι φίλαθλοι κατέφθασαν αρκετά νωρίτερα, από τις 4 για την ακρίβεια, είτε για να βρουν καλύτερη θέση στο γήπεδο είτε για να ανανεώσουν τις κάρτες των διαρκείας τους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε την ευρηματικότητά του, λανσάροντας ξεχωριστά συνθήματα για Κουτσιανικούλη, Φιλομένο, Παπάζογλου και Αμπουμπακάρι, ενώ δεν έλειψαν και μερικά που είχαν στόχο τους Άρη και Ολυμπιακό. Χαμός, επίσης, έγινε όταν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας βγήκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σάντος: «Έχουμε υψηλές βλέψεις και φέτος»

Η σεζόν για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ άρχισε λίγες ώρες νωρίτερα στο ίδιο μέρος. Το πρωί η πρώτη προπόνηση, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, διήρκεσε δύο ώρες και οι παίκτες πήραν μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Ο Φερνάντο Σάντος και ο Θόδωρος Ζαγοράκης καλωσόρισαν όλους τους παίκτες για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής ευχήθηκε καλή χρονιά και επισήμανε: «Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Η σεζόν έχει πια μεγαλύτερες απαιτήσεις για όλους μας», ενώ γνωρίστηκε με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός του Μπρούνο Τσιρίλο, που τον γνώριζε από τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που ευχήθηκε επίσης καλή χρονιά και υγεία σε όλους, χαιρετίζοντας τους παίκτες έναν προς έναν. Σήμερα θα γίνουν και πάλι δύο προπονήσεις. Στις εννέα το πρωί έγινε η πρώτη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής και στις έξι το απόγευμα θα γίνει στην Τούμπα, κεκλεισμένων των θυρών.

Συνεχίζονται οι επαφές για Βιτόλο

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του Βίκτορ Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, δήλωσε χθες στη «SportDay» ότι συνεχίζονται οι επαφές με τη Σανταντέρ: «Κάνουμε συνεχείς συναντήσεις με τον κ. Περνία. Πιστεύω ότι το επόμενο διήμερο θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα», τόνισε, χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε οικονομικές απαιτήσεις που προβάλει η ισπανική ομάδα.

* Την Κυριακή θα αφιχθεί τελικά στην Θεσσαλονίκη ο Μίρκο Σαβίνι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του. Έτσι, θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

* Η ισπανική εφημερίδα «Elconfidencial» αναφέρει ότι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Κριστιάν Βιέρι είναι και ο ΠΑΟΚ, όπως και οι Γκάλαξι του Λος Αντζελες, η ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο, η βραζιλιάνικη Φλαμέγκο, αλλά και σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία. Από τη διοίκηση του «Δικεφάλου» πάντως διαψεύδεται ότι έχουν γίνει ενέργειες για να έρθει ο Ιταλός επιθετικός.

* Την απόκτηση από την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση του 14χρονου Δημήτρη Πόποβιτς, που διετέλεσε αρχηγός της μεικτής Σερρών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Στις 10.881 έχει φτάσει ο αριθμός των καρτών διαρκείας που έχει διαθέσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ.

* Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης, και ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Βιολίδης, θα εκπροσωπήσουν σήμερα τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x