Stoiximan Super League

Ανοιχτή «πόρτα» για Μαρινάκη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται ότι πρότεινε ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ για το 40% των μετοχών, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί και το Καραϊσκάκη. Το ραντεβού των δύο ανδρών ανανεώθηκε για μία από τις επόμενες ημέρες. «Πρώτα Κάλστρομ», ο Κετσπάγια.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την πρόθεση του τελευταίου να πάρει μέρος στην επερχόμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται ότι πρότεινε ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ για το 40% των μετοχών, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί και το Καραϊσκάκη. Εξάλλου, στον Ολυμπιακό έλεγαν χθες για την αύξηση ότι υπάρχουν οι Λαυρεντιάδης και Γλου, ενώ τόνιζαν ότι δεν έχουν απαντήσει ακόμη οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Το ραντεβού των δύο ανδρών ανανεώθηκε για μία από τις επόμενες ημέρες. «Πρώτα Κάλστρομ», δήλωσε ο Κετσπάγια.

Η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα».


Από τη νέα εβδομάδα

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα θα παίξει και η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ. Είναι πιθανό ο πρόεδρος της ομάδας να ζητήσει από τον Γεωργιανό προπονητή να επιλέξει έναν εκ των Κάλστρομ ή Γκονζάλες, ώστε να αποκτηθεί άμεσα και ο δεύτερος να πάει λίγο πιο πίσω. Ο 41 ετών τεχνικός φαίνεται πως θα απαντήσει υπέρ της απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ.

Η συγκεκριμένη επιλογή φαντάζει λογική, επειδή ο Στολτίδης θέλει χρόνο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση του Λεντέσμα και χρειάζεται κάποιον παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ενδιαφέρον έχει, επίσης, τι θα γίνει με το θέμα του επιθετικού, ύστερα από τον τραυματισμό του Άγγλου. Αν δεν τον ξεπεράσει γρήγορα, τότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος φορ είχε και παλιότερα πρόβλημα με τους κοιλιακούς και αν τον πάει τώρα πίσω, θα πρέπει οι Πειραιώτες να επισπεύσουν τις διαδικασίες και γι' αυτή τη μεταγραφή.

«Συμφώνησε με Κάλστρομ»!

Την εντολή να μην προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες και του Κιμ Κάλστρομ έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να δει πού θα πάει το θέμα της αύξησης και ανάλογα να προγραμματίσει τις κινήσεις του. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακου είναι να πάρουν τους παίκτες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Λιόν (σ.σ.: «Progres»), οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Κιμ Κάλστρομ για τριετές συμβόλαιο στα δύο εκατ. ευρώ! Ωστόσο, το παραπάνω ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους», ενώ υπενθυμίζεται ότι υπάρχει η πληροφορία από την Ισπανία ότι η ελληνική ομάδα έχει δώσει τα χέρια και με τον Μαρκ Γκονζάλες.

* Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», το τελευταίο διάστημα αγγλική ομάδα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του Αργεντινού, Πίνι Ζάχαβι, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για να τον πάει σε κάποια ομάδα της Premier League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x