Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ο Ντάλα Μπόνα!

Τον 28χρονο χαφ Σαμ Ντάλα Μπόνα με θητεία σε Τσέλσι, Μίλαν, Μπολόνια που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι «στέλνουν» ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης στον ΠΑΟΚ. Στασιμότητα επικρατεί στις υποθέσεις των Βιεϊρίνια και Βιτόλο. Επαφές Ζαγοράκη στο περιθώριο της χθεσινής κλήρωσης.

Ένα μεγάλο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου, με πτωτική ωστόσο πορεία τα τελευταία χρόνια «στέλνουν» ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 28χρονο χαφ Σαμ Ντάλα Μπόνα με θητεία σε Τσέλσι, Μίλαν, Μπολόνια που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι, έπειτα από δύο «εφιαλτικές» χρονιές χωρίς να προσθέσει καμία συμμετοχή στο ενεργητικό του. Το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία των Ναπολιτάνων δεν σχετίζεται με κάποιο τραυματισμό, καθώς το ιατρικό βιογραφικό του είναι καθαρό. Αποτέλεσε στο παρελθόν βασικό στέλεχος όλων των εθνικών συγκροτημάτων της «Σκουάντρα Ατζούρα», πλην αυτής των ανδρών στην οποία δεν προωθήθηκε ποτέ.

Στασιμότητα με Βιεϊρίνια και Βιτόλο

Δεν συναντήθηκε τελικά με τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκο Αντέρο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν ειδοποιήθηκε να περάσει από τα γραφεία των «δράκων» με αποτέλεσμα να περάσει ακόμα μία μέρα χωρίς να υπάρξει εξέλιξη στην δική του υπόθεση. Αν περάσει και αυτή η εβδομάδα χωρίς κανένα νέο από την πλευρά των Πορτογάλων, τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί τους προσφέροντάς τους κάποιο μικρό ποσό, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά τον Βίκτορ Βιτόλο, οι επαφές με τον πρόεδρο της Σανταντέρ, Φρανσίσκο Περνία συνεχίζονται, με τον Ισπανό παράγοντα να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής. Από την πλευρά του Βιτόλο πάντως, όπως και του εκπροσώπου του Ραφαέλ Θούρο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τις επόμενες ημέρες θα μείνει τελικά ελεύθερος.

Επαφές Ζαγοράκη

Το βασικό «πιάτο» στο μενού της χθεσινής ημέρας ήταν η κλήρωση του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη. Στο περιθώριο όμως της διαδικασίας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης είχε επαφές με αρκετούς παράγοντες άλλων ομάδων. Μάλιστα σε συνομιλία του με τον Γιώργο Κασναφέρη της Ξάνθης, τόνισε ότι η ομάδα της Θράκης πρέπει να μειώσει κάποια στιγμή τις τιμές των εισιτηρίων. Τις περισσότερες φορές κοστολογούν τις θέσεις των φιλοξενούμενων στα 40-50 ευρώ.

Βιολίδης: «Να έχουμε την υγεία μας»

Μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης, ο οποίος δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν τον ενδιαφέρει ποια θα είναι η σειρά των αγώνων. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση η ομάδα και να έχουν όλοι την υγεία τους. Σε ένα μαραθώνιο πρωταθλήματος, άλλωστε, όλοι παίζουν με όλους».

Σάντος: «Παντού για νίκη»

Στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης με γραπτή δήλωσή του ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την κλήρωση και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε: «Εχω δηλώσει πολλές φορές ότι οι κληρώσεις δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει, θα αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσει. Εύχομαι το ερχόμενο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό».

Βρήκαν το μπελά τους!

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν δύο παπάδες που έδωσαν το «παρών» προχθές στην πρώτη προπόνηση του «δικεφάλου» για τη νέα σεζόν. Κατηγορούνται ότι κράτησαν πυρσό, ενώ κλήθηκαν ήδη σε απολογία, ο ένας από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ο άλλος από την αντίστοιχη της Εδέσσης. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως ποτέ δεν βρέθηκε στα χέρια τους πυρσός.

*Για δεύτερη συνεχή ημέρα η διάθεση των διαρκείας του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις 1.000 κάρτες (1.084), με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να αγγίξει χθες το βράδυ σχεδόν τις 12.000 (11.965). Χθες το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα είναι η τελευταία μέρα διορίας για τους περσινούς κατόχους ώστε να ανανεώσουν τις θέσεις τους. Από αύριο και για ένα τριήμερο η πώληση των διαρκείας θα σταματήσει για να γίνει εκκαθάριση και θα συνεχιστεί από την Τρίτη, με τις θέσεις στην Τούμπα να διατίθενται ελεύθερα.

*Το πρώην υπερπολυτελές σπίτι του Νίκου Γκάλη νοίκιασε από χθες ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Η οικία, που κοστίζει 2.000 ευρώ τον μήνα, διαθέτει όλα τα κομφόρ, ενώ πριν την επιλέξει ο Βόσνιος επιθετικός ανακαινίστηκε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x