Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Παίρνει Τοάμα (video)

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σαλίμ Τοάμα είναι η Λάρισα. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σταντάρ Λιέγης, όπου ανήκει ο Ισραηλινός μέσος, και απομένει μόνο να βρεθεί φόρμουλα για την καταβολή των χρημάτων που απαιτούνται για τη μεταγραφή. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, είχε 9 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές, ενώ πέρυσι είχε 21 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σαλίμ Τοάμα είναι η Λάρισα. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σταντάρ Λιέγης, όπου ανήκει ο Ισραηλινός μέσος, και απομένει μόνο να βρεθεί φόρμουλα για την καταβολή των χρημάτων που απαιτούνται για τη μεταγραφή.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, είχε 9 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές, ενώ πέρυσι είχε 21 εμφανίσεις και 2 τέρματα. Ο Τοάμα, που έχει αγωνιστεί σε Χάποελ Τελ Αβίβ, Μακάμπι Πετάχ Τίβκα και Καϊσερίσπορ, μετρά 13 συμμετοχές (7 ως βασικός) και 1 γκολ με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Παράλληλα, η Λάρισα βρίσκεται κοντά σε απόκτηση τερματοφύλακα, το όνομα του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει. Πάντως, δεν πρόκειται για τον Πολωνό Αρκάντιους Μάλαρτζ του Παναθηναϊκού, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον ΟΦΗ.

Ο Τοάμα σε δράση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x