Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Σταθερή αξία του ελληνικού μπάσκετ το Μαρούσι»

Πανευτυχής με την ευκαιρία που του δόθηκε να αναλάβει την αγωνιστική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο νέος κόουτς των «κιτρίνων» αναφέρθηκε στην αξία και τη δυναμική της ομάδας, τονίζοντας πως: «Τα τελευταία χρόνια το Μαρούσι είναι από τις σταθερές αξίες του ελληνικού μπάσκετ». Παράλληλα αναφέρθηκε στις μεταγραφές, αλλά και στην εγγυημένη- όπως χαρακτήρισε- παρουσία του Άρη Βωβού!

Πανευτυχής με την ευκαιρία που του δόθηκε να αναλάβει την αγωνιστική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο νέος κόουτς των «κιτρίνων» αναφέρθηκε στην αξία και τη δυναμική της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Τα τελευταία χρόνια το Μαρούσι είναι από τις πιο σταθερές αξίες του ελληνικού μπάσκετ». Παράλληλα αναφέρθηκε στις μεταγραφές, αλλά και στην εγγυημένη- όπως χαρακτήρισε- παρουσία του Άρη Βωβού!

«Για κάποιο λόγο έχω ζήσει με το Μαρούσι όλες τις πλευρές από ηλικία δέκα ετών, σαν παίκτης και σαν προπονητής. Επειδή, όμως, μιλάμε για επαγγελματικό μπάσκετ, κάποιοι που ασχολούνται ενεργά με την ομάδα παίρνουν τις αποφάσεις αποφασίζουν. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έρθω, διότι δεν μπορείς να μπεις στη σκέψη του κάθε ανθρώπου. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά», τόνισε αρχικά ο κ. Μπαρτζώκας και συνέχισε αναφερόμενος στη δυναμική της ομάδας του:

«Η ομάδα διανύει σίγουρα τα καλύτερα της χρόνια. Τελευταία το Μαρούσι είναι από τις πιο σταθερές αξίες του ελληνικού μπάσκετ. Σε δυσαναλογία με τον κόσμο, έχει τεράστιες επιτυχίες. Θεωρώ ότι είναι από τους συλλόγους που όλοι θέλουν να παίξουν, γιατί είναι αξιόπιστο σωματείο στα όσα υπόσχεται, αλλά και όσοι φεύγουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια» και συνέχισε: «Πέρσι η ομάδα είχε ένα πρόβλημα με τις καθυστερήσεις των χρημάτων, αλλά πλέον ξοφλήθηκαν όλοι. Ο κ. Βωβός κράτησε την ομάδα και από τη στιγμή που έμεινε είναι εγγύηση. Νομίζω ότι υπάρχουν σταθερές στο Μαρούσι που πάντα θα το κρατούν σε υψηλό επίπεδο. Φέτος υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα με πολύ μειωμένο μπάτζετ. Παραμένει όμως μια ελκυστική δουλειά».

Όσομ αφορά το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, τόνισε πως: «Το μπάτζετ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ενημερώθηκα για κάποια πράγματα. Το μπάτζετ έχει σχέση με την βοήθεια του δήμου και κάποιες χορηγίες. Όλοι οι καλοί παίκτες, Έλληνες ή ξένοι, ενδιαφέρουν το Μαρούσι. Από τη στιγμή, όμως, που δεν ξέρουμε το μπάτζετ δεν μπορούμε να πούμε με ονόματα».

Ερωτηθείς για την εικόνα που πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τους «κίτρινους» ο κ. Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ομάδα που να μην στηρίζεται σε ένα- δύο παίκτες. Θα κάνουμε κάτι ομαδικό, που το αποτέλεσμα θα βγαίνει από τη συνεισφορά όλων. Το τι μορφή παιχνιδιού θα παίξουμε, θα έχει σχέση με τους παίκτες που θα έρθουν».

Κλείνοντας, έκανε ένα σχόλιο για την πρώην ομάδα του, Ολύμπια Λάρισας: «Πέρασα τρία πολύ έντονα και εκπληκτικά χρόνια στη Λάρισα. Κάναμε καλές πορείες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πραγματικά είναι ευχή από καρδιάς η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Προσωπικά έχω τις καλύτερες αναμνήσεις».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x