Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στρώνεται στη δουλειά!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στο Ίβερντον της Ελβετίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας! Ο Διονύσης Δεσύλλας βρίσκεται εκεί για λογαριασμό του www.sport-fm.gr και μέχρι τις 9 Ιουλίου θα σας μεταφέρει όλα τα νέα του «τριφυλλιού»!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στο Ίβερντον της Ελβετίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας! Απο το πρωί του Σαββάτου, ξεκινούν τα... βάσανα των «πρασίνων». Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο, ο Τεν Κάτε θα διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του σε κανονικές συνθήκες αγώνα κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (20:30), ενώ την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Βασιλεία (22:00).

Όπως είχε αναφέρει ο Ολλανδός κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα, κανείς από τους νεοαποκτηθέντες Σισέ, Κατσουράνη και Λέτο δεν θα αγωνιστούν, με μία μικρή επιφύλαξη ότι ίσως ο Καντέ πάρει χρόνο στο δεύτερο ματς: «Όχι, δεν θέλω να ρισκάρω για κάποιον τραυματισμό. Οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται πολύ πιο πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στην Αυστρία θα κάνουν ντεμπούτο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο, ξεκαθάρισε πως: «Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», για να αναφερθεί και στις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ήδη γίνει: «Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μπορούν να προσφέρουν ποιότητα. Όλοι ξέρουν ότι ο Κατσουράνης και ο Σισέ είναι παίκτες νικητές. Ο Λέτο στην περσινή του χρονιά δεν κατάφερε να δείξει αυτό που μπορεί για κάποιους λόγους, αλλά φέτος πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερος».

Ο Χενκ Τεν Κάτε θα έχει υπό τις οδηγίες του στο Ιβερντόν τους: Λέτο, Κατσουράνη, Καντέ, Σισέ, Γκαλίνοβιτς, Τζόρβα, Μάτος, Σαριέγκι, Βύντρα, Καραγκούνη, Καρνέζη, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Μελίσση, Καπίνο, Μαχλελή, Σταμπολζίεφ και Παντίδο. Στην αποστολή είναι και ο Γκανέζος αμυντικός Μενσά, που θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός. Την Κυριακή θα μεταβεί στην Ελβετία και ο Μπράις Μουν. Στην Ελβετία δεν πήγαν οι: Ίβανσιτς, Κλέιτον, Μάντζιος, Λεοντίου, Ταμπάκης, Ραντοβάνοβιτς, Ντέιβιντ, Δημούτσος και Μάλαρτζ.

Σε καλό δρόμο του Μπιέρσμιρ

Οι δεδομένες δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Κάρλος Μαρτσένα, αναγκάζει τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις με τις εναλλακτικές λύσεις. Πρώτος στη λίστα, εφόσον τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Ισπανό σέντερ μπακ της Βαλένθια, είναι ο 23χρονος Ματίας Μπιέρσμιρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού και παρατηρήθηκε κοινό σημείο επαφής. Στην παρούσα φάση, η πλευρά του παίκτη είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «πράσινους», όμως δεν έχει γίνει καμία κίνηση στην Γκέτεμποργκ.

Ο Μπιέρσμιρ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο, επομένως στην χειρότερη περίπτωση θα ντυθεί στα πράσινα από το νέο έτος.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x