Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Εμπλοκή με Βιεϊρίνια

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με το θέμα της απόκτησης του Βιεϊρίνια. Η Πόρτο άλλαξε τη στάση της και δεν παραχωρεί τον Πορτογάλο μέσο και στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις άμεσα. Καμία ανησυχία για τον Βιτόλο. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας, μέσω της οποίας πουλήθηκαν 13.408 κάρτες.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με το θέμα της απόκτησης του Βιεϊρίνια. Όσοι ανησυχούσαν με τη στασιμότητα που υπήρξε στο θέμα, καλά έκαναν, διότι η Πόρτο άλλαξε στάση και πλέον δεν ανάβει το πράσινο φως για να έρθει ο Πορτογάλος μέσος στην Ελλάδα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αρχικά η Πόρτο έδειχνε θετική στο να παραχωρήσει τον παίκτη διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης, όμως τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Κανείς δεν μπορεί αν είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουν πολύ και θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, καθώς το πρωί της Τετάρτης(8/7) η αποστολή της ομάδας «πετάει» για το Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για καθυστερήσει και άλλο το θέμα, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τη Δευτέρα.

Καμία ανησυχία

Σε ότι αφορά τον Βιτόλο δεν υπάρχει ανησυχία. Η καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλει η Σανταντέρ στον Ισπανό μέσο. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για να συμφωνηθεί το ποσό της προκαταβολής και η διάρκεια της αποπληρωμής των δόσεων. Είναι πιθανόν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο Βιτόλο να ταξιδέψει από την πατρίδα του στην Ολλανδία, όπου θα βρίσκεται η ομάδα.

Δόθηκαν 13.408 διαρκείας

Χαμός έγινε την Παρασκευή με τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Η χθεσινή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε κάποιος κάτοχος να ανανεώσει την κάρτα του και από νωρίς σχηματίστηκαν ουρές στα γραφεία από φίλους του ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Με την πώληση 13.408 εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε η περίοδος ανανέωσης για τους κατόχους της περυσινής περιόδου.
Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Τρίτης 7.Ιουλ.2009 ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας προς όλους ενδιαφερόμενους φιλάθλους.
Το τμήμα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό από Σάββατο 4.Ιουλ.2009 εως και Δευτέρα 6.Ιουλ.2009
»

Φυσική κατάσταση και τακτική

Συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και της τακτικής και τεχνικής συμπεριφοράς. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε τρία γκρουπ, ρίχνοντας το βάρος στις αντεπιθέσεις με τη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x